Skocz do zawartości

DD2  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jaki końcowy tryb celujemy?

• DD2 - CLASSIC
      37
    • DD2 - LECZENIE ETC.?
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, !R!afal napisał:

MLS takie pytanie z ciekawości... Ile czasu spędziłeś grając na DD2? Bo grałem w lutym i marcu praktycznie codziennie i nie kojarzę, abym widział Cię chociażby raz tam... 

Najwyraźniej mało razy bywałeś na serwerze. Ja Ciebie bardzo dobrze kojarzę. 

Co do poświęcania czasu i moich decyzji. Serwer zaczął się już sypać w kwietniu, w okresie wielkanocnym i to bardziej z kwestii organizacyjnych. Jako jedyny, pod nieobecność opiekuna (ówcześnie funkcję sprawował Destiny) potrafiłem poświęcić cały okres wielkanocny na rozwiązywanie problemów ze sklepem sms jak i brakiem usług z tego tytułu. Poruszając kwestię osób - winne są lagi, jak i również sami gracze. Od czasu do czasu potraficie się zebrać w 10/12 osób i pograć, dla chcącego nic trudnego (o tym wspominał również @ zielony10 ). Wiem, że obecne bugi/poważniejsze problemy nie zachęcają do grania, ale zostały one zgłoszone i serwer nie jest pozostawiony na pastwę losu. 

Jeśli zmieniasz serwer, droga wolna (proszę o dalsze niewypowiadanie się na temat serwera, skoro nie jesteś już jego graczem) - to właśnie przez takie osoby w główniej mierze serwer umarł. Brak jakiejkolwiek aktywności związanej ze zgłaszaniem błędów/robienia testów, gdy jest się proszonym weryfikują społeczność cs'a 1.6. Tego typu działania odbierają jakiekolwiek chęci do cięższej pracy nad serwerem (@ Paweł.  nie dziwie się, że zrezygnowałeś). :pepeOK:

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173932

Chęci odbierają graczowi - bezsensowne bany nieproporcjonalne do sytuacji i taki totalny brak życzliwości ze strony administratorów. Bo co Ci szkodziłoby dać VIP'a, którego ktoś wygrał, a nie odebrał? NIC, zyskałbyś tylko jego sympatię i przywiązanie do serwera. Wystarczyłoby napisać, słuchaj ok, dodam Ci vipa, bo grałeś dużo i go wygrałeś, ale pamiętaj następnym razem, że na odbiór jest 48h. I w poprzedniej sytuacji, gdy dostałem bana na 7 dni za to, że wkleiłem link do innego serwera, o który poprosił admin. 

I absolutnie nie chodzi o 10 zł, które te vipy są warte, chodzi o fakt / gest / podejście do sytuacji.

Zwyczajnie odechciewa się grać / wspierać serwer. 

Jak zauważyłem, to utworzyło się z was adminów takie kółko wzajemnej adoracji, wzajemnie się lalkujących i broniących... A graczy ubywa... Ciekawe dlaczego...

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173944

22 minuty temu, !R!afal napisał:

Chęci odbierają graczowi - bezsensowne bany nieproporcjonalne do sytuacji i taki totalny brak życzliwości ze strony administratorów. Bo co Ci szkodziłoby dać VIP'a, którego ktoś wygrał, a nie odebrał? NIC, zyskałbyś tylko jego sympatię i przywiązanie do serwera. Wystarczyłoby napisać, słuchaj ok, dodam Ci vipa, bo grałeś dużo i go wygrałeś, ale pamiętaj następnym razem, że na odbiór jest 48h. I w poprzedniej sytuacji, gdy dostałem bana na 7 dni za to, że wkleiłem link do innego serwera, o który poprosił admin. 

I absolutnie nie chodzi o 10 zł, które te vipy są warte, chodzi o fakt / gest / podejście do sytuacji.

Jak zauważyłem, to utworzyło się z was adminów takie kółko wzajemnej adoracji, wzajemnie się lalkujących i broniących... A graczy ubywa... Ciekawe dlaczego...

To potem przyjdzie 15 kolejnych osób, którzy wygrali VIPa 2-3 msc temu, napiszą "Dałeś temu to też mi daj.". Niech jak najszybciej gracze Twojej kategorii ubywają, nawet mogę im pomóc, nie ma problemu strace te 15 minut na Was. Zmieniasz serwer, to już tutaj nie płacz.

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173945

1 godzinę temu, !R!afal napisał:

Ziomek co Ty pieprzysz XD Wyzywałeś dosłownie każdego, kto był słabszy od Ciebie. Totalnie nie imponuje mi liderowanie w wirtualnej grze, jeśli dla Ciebie jest to jakikolwiek wyznacznik to współczuję. Wracając do meritum, Twoja obecność jest/była mega toksyczna. Tak jak wspomniał Paweł, niech jak najszybciej gracze Twojej kategorii ubywają, bo odchodzą przez Ciebie ludzie, którzy chcą pochillować, a nie wyzywać się z osobami Twojego pokroju. Jeśli chcesz tu pograć, to zastanów się nad sobą, a nie dopieprzaj się do administracji, bo ewidentnie i klarownie zawiniłeś.

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173947

Tak tak, teraz to wina graczy takich tak ja... Że nie macie graczy... To na pewno to!

10 godzin temu, Paweł. napisał:

To potem przyjdzie 15 kolejnych osób, którzy wygrali VIPa 2-3 msc temu, napiszą "Dałeś temu to też mi daj.". Niech jak najszybciej gracze Twojej kategorii ubywają, nawet mogę im pomóc, nie ma problemu strace te 15 minut na Was. Zmieniasz serwer, to już tutaj nie płacz.

No i właśnie to pokazuje Twoje podejście do graczy... Ktoś normalny po prostu stwierdziłby, skoro wygrali, to dostaną... Jaki problem? 

A nie wymyślanie zasady, aby tylko nie odebrali czegoś, co grając wygrali :)

Edytowane przez !R!afal
https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173948

Zamykam temat bo dotyczy on przyszłości serwera i podejmowanych działań + nie mam ochoty czytać wypocin związanych z jakąś usługą wygraną kilka miesięcy temu. Coś się zmieni na serwerze, będziecie na bieżąco informowani. 

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173952

2 godziny temu, !R!afal napisał:

No i właśnie to pokazuje Twoje podejście do graczy... Ktoś normalny po prostu stwierdziłby, skoro wygrali, to dostaną... Jaki problem? 

A nie wymyślanie zasady, aby tylko nie odebrali czegoś, co grając wygrali :)

A potem przyjdzie płacz, bo reklama serwera jest za mała, weź idź Ty się pierdolnij w ten głupi łeb i wróć. Mam ch****e podejście do graczy, możesz to po stanie serwera CS:GO Mod stwierdzić cnie?

https://1shot2kill.pl/topic/113645-dd2-co-z-serwerem/page/2/#findComment-9173954

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...