Skocz do zawartości

[Przyjęta] Skarga - Prudi, kokos, mentolek, Dziecko 15 lat, mów mi kotku

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: UwU

Nick gracza, na którego składasz skargę:Prudi,kokos,mentolek,Dziecko 15 lat , mów mi kotku 

Opis sytuacji: Przeklinanie wyzywanie wyrzuciłem ich z serwera  dalej dołączali i wyzywali  

Data i czas zdarzenia:10.01.2022 od 20:10  do 20:20

Steam ID oskarżonego: nie wiem 

Dowody: https://e90.hltv.org.pl/srv72822/HLTV-2201102005-jail_alonecity_v1.dem.zipgf

https://1shot2kill.pl/topic/111947-przyj%C4%99ta-skarga-prudi-kokos-mentolek-dziecko-15-lat-m%C3%B3w-mi-kotku/

twoja skarga w cale mnie nie zaskakuje widząc twoje posty codziennie kogoś szukasz żeby usiąść mu na odcisku albo żeby nabić posta ale robi się to już coraz bardziej nudne jak i wkurzające bo po 5 rundach mapy potrafisz płakać na adminvoice że musi powtórzyć proste polecenia "bezruch w celi" były powtórzone odliczone ale ty masz dalej problem 

jako sie pierwszy wypowiem prudi i dziecko dostali po permie a reszta to nie wiem cała akcja była dynamiczna ponieważ ta 2 była w CT robili massfk na sayu każdy każdego wyzywał a ty prowokowałeś było nas 5 na serwie to musisz każdego po koleji zgłosić i już nie mówię tu o nas ale cało kształt na twoim miejscu ochłonął bym bo tylko wkurzasz ludzi którzy chcą grać a dzieki tobie oni wychodzą z serwera i grać się odechciewa jeszcze jak mówisz bez mutacji muzyka jakaś w tle i czekasz na tego fk to jest nudne moim zdaniem rób co robisz dalej ja mam to gdzieś tak jak większość graczy ale na dobre to nie wyjdzie jak na serwie będzie grało 3 osoby na krzyż bo na każdego leci skarga z twojej strony ja rozumiem że trzeba pilnować porządku ale pamiętaj jak posprzątasz to co rozsypiesz to juz nic nie zostanie 

Skargę przyjmuję, gracze którzy się zachowali nieodpowiednio zostali już ukarani.
Za to my @ cebiano5001900 musimy porozmawiać na discord.

Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...