j4ckob. Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nick: Jakub. Imię: Jakub Wiek: 16, myślę że nie będzie to stanowiło dużego problemu Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W zależności od tego ile mam czasu, ale myślę ze z 4-5 godzin na spokojnie. Opisz siebie: Cześć, jestem Kuba, chodzę do 2 klasy technikum o profilu technik informatyk. Interesuję się informatyką jak i siatkówką. W wolnym czasie gram w gry takie jak CS:GO, LoL, ETS2 lub inne. Jestem osobą która lubi współpracować z ludźmi oraz z chęcią pomagać im w jakichkolwiek problemach. Dlaczego akurat Ty?: Na tym forum przesiaduję już od dłuższego czasu, mam doświadczenie w różnych dziedzinach począwszy od admina serwerów cs go, ts'a do samego UBT. Z powierzonych mi obowiązków staram się wywiązywać jak najlepiej potrafię. Również chciałbym spróbować czegoś nowego/innego i pomóc Administracji oraz obecnym Moderatorom i odciążyć im trochę obowiązków które do tej pory posiadają. Oraz ostatnio znalazłem więcej wolnego czasu więc dlaczego by nie spróbować. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na początek chciałbym utrzymać porządek na forum taki jaki jest do tej pory, z czasem pewnie przytrafiły by mi się jakieś pomysły do głowy, które z pewnością bym wykorzystał. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie miałem przyjemności pełnić takiej posady. Kontakt: Co komu wygodniej: TeamSpeak3, Messenger, Steam, Discord: (j4ckob#8350) kenszi , virek , M4A1 i 30 innych 1 24 8 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110167-odrzucony-podanie-na-moderatora-jakub/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakin Skywalker Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. i Pr0myk 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110167-odrzucony-podanie-na-moderatora-jakub/#findComment-9145990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi