Gość julietta Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Erica Spindler - O jej książkach mówi się jako o trzymających na skraju niepewności, a bohaterach określa się jako intrygujących i przykuwających uwagę. Zajmuje się tematyką: kryminał, sensacja, thriller, literatura obyczajowa, romans, literatura piękna. Książki są chwalone za umiejętne prowadzenie fabuły. „Obsesja” jest jedną z najlepszych książek, jakie w ostatnim czasie udało mi się przeczytać. Mocne, trzymająca w napięciu i nie pozwalająca nawet na moment uciec myślami od wartkiej i prężnej akcji. Erica Spindler to moja ulubiona autorka. Przeczytałam większość jej książek i uwielbiam do nich wracać. Polecam wszystkim jej książki, jest naprawdę wybitną autorką!!! Opis książki pt. „Obsesja” Matczyna ofiara... Grzeszna obsesja... Desperacka walka o przetrwanie... Skye Dearborn dobrze wiedziała, czego sobie życzy. Odkrycia sekretów z przeszłości. Odnalezienia się z matką. Zapłaty moralnej od mężczyzny, który ją zdradził. Miłości. Tylko jeden człowiek mógł jej pomóc w spełnieniu życzeń. Ten sam, który nigdy nie zaprzestał poszukiwania Skye, porwanej przed laty przez własną matkę. W końcu ją odnalazł. To właśnie on, mężczyzna ogarnięty chorobliwą obsesją, zaczął kierować jej losem. Czy życie, jakie wymyślił dla Skye, wyda się jej spełnieniem najskrytszych marzeń, czy też okaże się koszmarem, z którego nie będzie ucieczki? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109235-ulubiona-ksi%C4%85%C5%BCka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Nie wiedziałam, że ktoś stąd czyta dzieła tej autorki. Może dzięki temu tematowi znajdzie się, więcej osób, świetnie, że podzieliłaś się tym. Książka, którą wymieniłaś jest chyba jedna z najlepszych, choć od siebie mogę jeszcze polecić "Wyścig ze śmiercią". To, co najbardziej podoba mi się w tej książce, to nieustanna akcja. Wątki przedstawione przez autorkę wydają się prawdopodobne i bardzo realistyczne. Nawet w życiu codziennym możemy spotkać się z sektami, ale nie zdajmy sobie sprawy z tego jak potężną mają one siłę i jak potrafią zmanipulować ludzki umysł i właśnie o tym jest ta książka. KeveS i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109235-ulubiona-ksi%C4%85%C5%BCka/#findComment-9136020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi