Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa: Klany

Opis: Proponuje zmiane w klanach, z tego wzgledu że osoby zbierają monety z poprzedniego miesiąca na drugi , i w pierwszy dzień po resecie klany są ulepszone na max, i sie nie da grac,

1 .Wygląda to tak klan normalnie będzie kupiony za monety (30 000 bo 10 000 to za mało)

2.W klanie proponuje zadania które będzie cała druzyna w klanie robic (fragmenty, kille, wplacic np 100 000 monet za misje, coś w tym stylu) za zadania będziemy otrzymywac punkty ulepszen, co bedzie bardziej sprawiedliwe dla wszystkich klanów 

3. Oczywiście dodawanie graczy do klanu także bedzie za monety, lecz osoba która dołączy powinna pomagac w zadaniach, lecz jesli jakas sprzeczka bedzie miedzy graczami w klanie i dowódca tą osobe wywali mimo wszystko ile staran było proponuje bana dla takiego dowodcy.

Myśle ze to o wiele by zachęciło graczy do gry, dzięki tym zadaniom (misją) które razem bedą wykonywac, 

Mam nadzieje że to jest bardzo dobra propozycja dla wszystkich. Oczywiście bedę mógł poswięcic czas na zrobienie wszyskich zadan i bardziej wytlumaczyc co i jak :)     Pozdrawiam 

https://1shot2kill.pl/topic/101653-klany/

Jestem na NIE ponieważ :

1. 30k to cena przesadzona, wystarczy że sam klan kosztuje 250k.  -
2.  Bezsens bo nie każdy będzie miał czas na robienie wyzwań tego typu. -

3.  Totalnie na nie jeżeli chodzi ogólnie o wyzywania, ale jakby miały już wejść to fajne by było jakby członkowie w klanie pomagali. +/-

Pozdrawiam knajef.

Edytowane przez knajef
https://1shot2kill.pl/topic/101653-klany/#findComment-9084909

• 2 tygodnie później...

Klany to temat często poruszany. Obecny ich system średnio się sprawdza, zatem czas na zmiany. Klany będą stworzone na nowo, całkowicie od zera, ale o wiele lepiej niż jest teraz. Nie chcę rozpisywać się za bardzo na temat tego jak będą wyglądać, ponieważ jeszcze ich nie skończyłem. Odniosę się za to do podanych punktów.

1. Nie planuję póki co zmieniać cen klanów, tym bardziej przy nowym pluginie. Pomyślę nad tym jeszcze bliżej ukończenia projektu.

2. Misje klanowe jak najbardziej się pojawią, z podziałem na dzienne, tygodniowe i sezonowe. Chciałbym jak najbardziej ograniczyć wkład monet w klanie. Nie zrezygnuję z ich działania w klanach całkowicie, ale większość roboty będą odwalać wspomniane punkty ulepszeń.

3. Wprowadzę tzw. "czynsz klanowy". Właściciel klanu będzie mógł ustalić z poziomu menu ile musi zapłacić kandydat za dołączenie. Wyrzucenie z klanu nie będzie takie łatwe, ponieważ zdarza się zbyt wiele niemiłych sytuacji z tego powodu. Każde wyrzucenie będzie musiało być zatwierdzone i opisane.

Więcej informacji na ten temat pojawi się bliżej wprowadzenia większych zmian, które mam w planach. Wypatrujcie poddział "Informacje".

https://1shot2kill.pl/topic/101653-klany/#findComment-9086212

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...