e many Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Noktowizor dalej się buguje... Po modzie w następnej rundzie noktowizor nie działa... Jeżeli gracz kupił sobie bazooke, norecoil lub maskę, to powinny zostać na następne rundy do tej pory aż gracz zostanie zarażony lub zabity Oczywiście wykluczając mody jak np: Genesis. Konkursy dla graczy. Mianowicie: Admin na serwerze wymyśla sobie 4-ro znakowy kod (np: 3ka1) i gracz który jako pierwszy napisze poprawnie ten właśnie kod będzie miał możliwość wybrania sobie jakiegokolwiek moda. Oczywiście przed samym konkursem będzie vote na ten właśnie konkurs. Na serwerze na którym grałem kilka lat temu praktycznie wszystkim sie to podobało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirito Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 (edited) Też to zauważyłem, ja bym proponował też dodać barykady w postaci worków czyli coś takiego jak laser, w dodatku był JETPACK, grałem kiedyś na takim serwerze i to było bjuti 5 worków - 15 AP Są takie mapy i na tych mapach jest tak, że jak się postawi laser to można nad nim przejść i ja wtedy nie potrzebnie jeszcze jeden laser ustawie na ten pierwszy, jakby były worki to by się postawiło np 2 worki i na to laser... Od razu podam linka do DOWNLOAD'u : https://amxx.pl/topic/19498-sandbags-worki-do-kupna-za-ammopacki/ Edited July 11, 2017 by Kirito Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts