Norbert Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 (edited) Twój nick z gry:Fr3sh. Twoje imię:Norbert Wiek:15 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): steamcommunity.com/id/Fr3sh1337 Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Fr3sh./80.72.42.126:27015/ na Dniach będzie. Staż w Counter-Strike 1.6:ok 6 lat na non steam od 1 msc na steam Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):6/7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:2 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak 2 razy Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak, nowy. Czy posiadasz mutacje:Niestety nie, ale głos mam w miare. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przez cssetti. Edited July 8, 2017 by Fr3sh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jestem na nie -GT +/- amx -Mutacja +/- Mikro, nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy prowadzisz ja ciebie wgl nie słyszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Przede wszystkim musisz poprawić GT, później zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts