LoGgaR.exe Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Twój nick: LoGgaR.exe Nick gracza/admina: BoB Opis sytuacji: Gracz sobie przechodził do ct i wychodził bugując mapę, aby była zabawa, która mu odpowiada i aby mógł nabić życzenie IP/SID: Mój: 95.40.15.239 | Boba : 37.7.37.141 Data i czas zdarzenia: Wczoraj chyba gdzieś około 00:00 Dowody(ss/demko): Mam filmik. Jeżeli nie przeszkadza wam to, mogę go wsadzić na YT i podać linka. Przepraszam za ściny i jakość, bo nagrywałem bandicamem i przy okazji nic nie ogarniałem ( ale widać całą sytuację ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoB. Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Robiłem tak , bo wczesniej przedemna był juz gracz i w połowie mapy wyszedl, a z racji tego ze nie było chetnych z wiadomego powodu , była godzina 23 coś i nikt zapewnie nie chciał obudzic swoich rodzicow. Po czym sam wszedłem do ct, i prowadziłem chwilke po czym tez poszedłem z ct bo zostało 2 graczy na mnie 1 z tego co dobrze pamietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Skarga słuszna adminów proszę o zbanowanie gracza BoB na 1h Gdybym go teraz zbanował nie odczuł by tego zapewne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts