MAMA Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam otóż mam problem większej wagi :] po formacie systemu(czas najwyzszy) w cs 1.6 STEAM miałem 4fpsy ... zrozumiałem że chodzi o sterowniki , przeinstalowałem je i mam nagle 20 fps a grę tnie jak ruską kobiete lekkich obyczajów... Dla smiechu zainstalowałem CS;A NON STEAM co się okazało bez żadnych ustawien gry mam na NON STEAMie 100 fps i żadnych przycięć ktoś pomoże jak naprawić steam? bądź miał podobny problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 wpisywałeś taką komendę może jak fps_max 100?? Może Ci się przestawiło na małą ilość fpsów i stąd ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Wyłącz synchronizacje pionową i w ustawieniach graficznych i w ustawieniach CS'a. Tam to chyba komenda gl_vsync 0 było ale w ustawieniach też jest. No i możesz spróbować ustawić w folderze 1.6 steamowym na hl.exe czy jak tam było zgodność z Service Pack 3 Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 Komendy powpisywane i synchronizacja wyłączona jako pierwsza rzecz po formacie podniosła fpsy o 10 ale dalej tnieeeeeee i praktycznie nie ma fpsow. Dziwi Mnie fakt iz na non steamie jest lepiej. Instaluje steama jeszcze raz , jak nie to format znowu sie klania Link to comment Share on other sites More sharing options...
71.^ Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 - Sterowniki karty graficznej, procesora, płyty głównej. - Synchronizacja pionowa off. - Przekopać config i dodać potrzebne komendy, jeżeli nie są prawidłowo ustawione: max_fps "101" fps_modem "0" developer "0" fps_modem "0" model "gordon" ex_interp "0.01" rate "25000" - Odpalić wspomaganie dla słabszych kart graficznych - sprawdzić jak to działa. - "-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd" do opcji uruchamiania wrzucić - Można wrzucić modele HLTV - http://www100.zippyshare.com/v/fYxIJAuI/file.html (z mojego dysku, więc klar) - Podmienić modele na standardowe, cs na steam lubi odwalać - http://www84.zippyshare.com/v/ogubA7aw/file.html Test i piszesz na forum rezultat . Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Jesli komendy nie zadziałały , to zainstaluj jeszcze raz steama od nowa . tylko na innym dysku niz zawsze , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts