Nicotinek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 1. Nick: Nicotinek 2. Imię: Radosław (wolę Radek, nie jestem przecież Papieżem :P) 3. Wiek: 17 skończone niecałe 2 tygodnie temu 4. Znajomość AMX (1-10): mocna 6 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK, mutacja również inaczej bym tutaj nie pisał 6. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Lubię pomagać innym, tutaj często brakuje adminów, mimo iż gram tu tylko chwilkę myślę, że dam sobie rady, moda lubię, administrację też nie jestem mściwy 7. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE, kupię, jeśli będzie taka potrzeba 8. Staż w Counter-Strike 1.6: 6lat z przerwami 9. Czy posiadałeś już admina?: Takk, miałem też dwukrotnie sieć serwerów, aczkolwiek zajmowałem się serwerami z poziomu opiekuna, nie ingerowałem w FTP, od tego był mój wspólnik 10.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Reklama CSSETTI.PL Mimo, iż nie mam postów i godzin proszę o pozytywne rozpatrzenie, nie zawiedziecie sie na mnie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts