GhsS Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) Przyszedł czas na Mnie, chcę pomóc mniejszym sieciom. Dziękuje @don Erwin, oraz @TeTe-_- za zaufanie i nadanie Mi tak ważnych rang. Dziękuje również całej sieci za miłe przywitanie i za atmosferę panującą na sieci. Do zoba. #EDIT Wycofuje, zbyt pochopnie do tego podszedłem, przepraszam. Edited July 4, 2017 by GhsS Wycofuje pożegnanie. TeTe-_- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 No to co @GhsS zawiodłem się bo odchodzisz, ale mimo wszystko dziękuję co tu dużo mówić i życzę Ci powodzenia dalej dobrym byłeś adminem, fajnie mi się z Tobą współpracowało, ale wracaj do nas kiedyś Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted July 4, 2017 Author Report Share Posted July 4, 2017 Teraz, don Erwin napisał: No to co @GhsS zawiodłem się bo odchodzisz, ale mimo wszystko dziękuję co tu dużo mówić i życzę Ci powodzenia dalej dobrym byłeś adminem, fajnie mi się z Tobą współpracowało, ale wracaj do nas kiedyś Wrócę Tu jeszcze, nie zamierzam odchodzić, nie mówię "Żegnam", tylko "Do zobaczenia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Wracaj szybko, powodzenia GhsS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Wracaj szybko! GhsS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapecik Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Wracaj do nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 9, 2017 Support Admin Report Share Posted July 9, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts