Kamilek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Klasa Zdrajca kameleon i 1/4 zrespienie sie na respie przeciwnika na początku rundy , bron KM UMP 45 nie spotkałem żadnej kalsy z tą bronią Staty : Zdrowie :10 int:0 wytrzymałosć :10 Kondycja: 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Całkiem ciekawa, nie ma żadnej klasy a tym bardziej perka, który respi Cię u przeciwnika. Myśle, że znalazło by się pare osób, które by taką klasą pograły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fecu Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Mi się wydaje że XM [automatyczny shotgun] bardziej by się przydał tej klasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Myślę, że w momencie gdy 1 osoba respi się między 15 wrogów to jest słaby pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 1 godzinę temu, Zimny napisał: Myślę, że w momencie gdy 1 osoba respi się między 15 wrogów to jest słaby pomysł. Zawsze sie moze coś udać z tego, albo dziki sprej i liczenie na zabicie z 3-5 albo próba nie dania się zauważyć, zwłaszcza na poczatku dodania klasy gdy jeszcze sie inni nie przyzwyczaja. Tylko dalbym jej kalacha/m4 bo jako iz byla by to jedyna klasa z umpem rozpoznanie jej bylo by dosyc proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 serio grałbyś taką klasą?? rozpoczęcie rundy i w przeciągu kolejnych 5 sekund nie żyjesz. przez 2 minuty już widzę jak narzekają, że runda im się dłuży. Dlatego sądzę, że ta klasa będzie nie wypałem. Grałem kiedyś na serwerze gdzie był taki perk, przez runde, dwie udawało się coś tam zabić potem już każdy celownikiem szukał przez okres frezetime i zgadnij co się działo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Szansa na zrespienie się na spawnie wroga moim zdaniem bez sensu dużo osób bd narzekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Uważam klasy/perki ze zrespieniem się u wroga bez sensu, zanim minie freezetime to już ludzie się orientują kto jest nie od nich z teamu i ta osoba pada po sekundzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts