Kamilek Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Mam Propozycje dotyczoncom Gladiatora a mianowicie zamiany famasa na mp5 . z tym famasem lipa trochć na full auto i skanie mozna narozrabiać za dużo + do tego no recoil na moje klasa za silna z tą bronią . Propozycja nr 2 to mozliwosc handlowania skinami z graczami jak i sprzedaży ich za grosze. Propoyzcja nr 3 to Ulepszenie Kompetenciaka (m3) testowałem go i to 1/6 bardzo słabo wychodzi , zmienić na 1/5 . Propozycja nr4 Jakieś Outfity za np 10k monet daje ci x bonus na 3 dni zeby urozmaicić grę Uwagi: Komandos z lewego nadal zabija na hita jest to troche denerwujące . oraz przy zakupie perków za monety powtarzają sie często podwójnie czy da sie z tym coś zrobic >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 7 minut temu, Kamilek napisał: Mam Propozycje dotyczoncom Gladiatora a mianowicie zamiany famasa na mp5 . z tym famasem lipa trochć na full auto i skanie mozna narozrabiać za dużo + do tego no recoil na moje klasa za silna z tą bronią . Nikt by takiej klasy nie kupował mp5 na no-rocoilu to prawie jak nic. Sama mp5 nie ma recoliu 8 minut temu, Kamilek napisał: Propozycja nr 2 to mozliwosc handlowania skinami z graczami jak i sprzedaży ich za grosze. Była już taka propozycja i zbędna... Po co masz handlować z innymi skoro masz skiny za monety , a nie skrzynki.. Ty z tego go:mod robisz? 9 minut temu, Kamilek napisał: Propoyzcja nr 3 to Ulepszenie Kompetenciaka (m3) testowałem go i to 1/6 bardzo słabo wychodzi , zmienić na 1/5 . Racja trzeba tą klasę zrobić grywalną, praktycznie nikt nią nie gra oprócz @robert. ( Czym on nie grał ) 10 minut temu, Kamilek napisał: 4 Jakieś Outfity za np 10k monet daje ci x bonus na 3 dni zeby urozmaicić grę Uwagi: Komandos z lewego nadal zabija na hita jest to troche denerwujące . oraz przy zakupie perków za monety powtarzają sie często podwójnie czy da sie z tym coś zrobic ? To pierwsze raczej nie. Np grasz dziś kupujesz za 10k starałeś się o to z tydzień żeby wbić. W końcu kupujesz grasz i psuje Ci się komputer.. Cały wysiłek na marne, moim zdaniem powinno zostać tak jak jest. Uwagi: @Krystek, raczej już wie o tym błędzie. Z tymi perkami nie da się raczej nic zrobić, wystarczy mieć farta żeby się nie trafiały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 3, 2017 Author Report Share Posted July 3, 2017 No grasz i ci się psuje Komputer jest to rzecz martwa i prędzej czy pożniej każdemu się zepsuje a do skinów mam tyle skinow ze leżom nieużywane a szkoda zeby się marnowały i podejrzewam ze nie tylko ja tak mam xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 3 minuty temu, Kamilek napisał: No grasz i ci się psuje Komputer jest to rzecz martwa i prędzej czy pożniej każdemu się zepsuje a do skinów mam tyle skinow ze leżom nieużywane a szkoda zeby się marnowały i podejrzewam ze nie tylko ja tak mam xd Może być też jakaś inna przyczyna np z cs'em. Skiny powinny zostać takie jakie są, @Krystek raczej nic w tym nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) 30 minut temu, Kamilek napisał: Komandos z lewego nadal zabija na hita jest to troche denerwujące Krystek to już naprawia 30 minut temu, Kamilek napisał: przy zakupie perków za monety powtarzają sie często podwójnie czy da sie z tym coś zrobic >? Tak, kupować dalej. Perki kupujesz losowo więc to normalne że nawet 2 razy Ci się ten sam trafi. 30 minut temu, Kamilek napisał: Mam Propozycje dotyczoncom Gladiatora a mianowicie zamiany famasa na mp5 . z tym famasem lipa trochć na full auto i skanie mozna narozrabiać za dużo Mało osób gra Gladiatorem, teraz to plaga Kapitanów i cichaczy sie zrobiła. No i weź na logike to, że MP5 ma 30 naboi z czego każdym trafisz w baniak. Z tego co wyczytałem w temacie o mordercy, to nikt nie skanuje. 30 minut temu, Kamilek napisał: Propozycja nr 2 to mozliwosc handlowania skinami z graczami jak i sprzedaży ich za grosze. Było i zostało odrzucone. 30 minut temu, Kamilek napisał: Propoyzcja nr 3 to Ulepszenie Kompetenciaka (m3) testowałem go i to 1/6 bardzo słabo wychodzi , zmienić na 1/5 A nie lepiej dodać mu jeszcze XM1014? Wtedy by miał łatwiejszą grę i byłoby ciekawiej. 30 minut temu, Kamilek napisał: Propozycja nr4 Jakieś Outfity za np 10k monet daje ci x bonus na 3 dni zeby urozmaicić grę 10k monet to przecież dobre 2 dni zbierania ich. Sam osobiście w 1 dzień przy dobrej grze zbieram 1500. @YouStee Krystek pisał przecież, że na ten reset wgra nowe skiny. @YouStee no, cytuje "Skiny powinny zostać takie jakie są, @Krystek raczej nic w tym nie zmieni. " i Ja cię poinformowałem, ale oczywiście najlepiej szukać dziury w całym. Smuteg motzno. Edited July 3, 2017 by Asthamanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Teraz, Asthamanti. napisał: Krystek to już naprawia Tak, kupować dalej. Perki kupujesz losowo więc to normalne że nawet 2 razy Ci się ten sam trafi. Mało osób gra Gladiatorem, teraz to plaga Kapitanów i cichaczy sie zrobiła. No i weź na logike to, że MP5 ma 30 naboi z czego każdym trafisz w baniak. Z tego co wyczytałem w temacie o mordercy, to nikt nie skanuje. Było i zostało odrzucone. A nie lepiej dodać mu jeszcze XM1014? Wtedy by miał łatwiejszą grę i byłoby ciekawiej. 10k monet to przecież dobre 2 dni zbierania ich. Sam osobiście w 1 dzień przy dobrej grze zbieram 1500. @YouStee Krystek pisał przecież, że na ten reset wgra nowe skiny. A czy ja coś o skinach wspominałem? czytaj ze zrozumieniem. Przeczytaj dokładnie najlepiej z 10 razy, może pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 3, 2017 Author Report Share Posted July 3, 2017 XM1014 świetny pomysł ale obawiam się ze zaczeła by sie plaga kompetenciaków xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Teraz, Kamilek napisał: XM1014 świetny pomysł ale obawiam się ze zaczeła by sie plaga kompetenciaków xd To jest prawda, najlepiej dać mu 1/5 bo na XM1014 ta klasa będzie nie do zabicia + strzały w nogę dają zabicie 1/1 ( Na takich nowych graczach ) ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Gladiatora nie zmienię, sprzedaży skinów nie będzie, kompetenciaka ulepszę do 1/5 na wasze życzenie, komandos od resetu nie będzie zabijał z LPM (bug powoduję członkostwo w klanie i rozwinięte na fulla dmg). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts