Kubanczyq Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Brakuje mi tu poddziału Książki i zapewne nie tylko mi. Lubię czytać i z tego co widzę to @P.N.G. również. Miłoby zrobić temat o swoim zbiorze książek i popisać która najciekawsza, moze pomogłoby to komuś z czytelników wybrać książke. Jak dla mnie byłoby to ciekawym urozmaiceniem. W końcu nie samym internetem i grami człowiek żyje. Czarna. and Person 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bi3gacz Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Może to i dobry pomysł osoby które lubią czytać by mogli po wymieniać się zdaniami na temat książek jak i polecić swoją ulubioną Kubanczyq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 świetny pomysł, też uwielbiam książki a sugestie innych użytkowników forum byłyby pomocne w wyborze każdej kolejnej Kubanczyq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) Jeżeli są osoby co kochają czytać książki to pomóżmy im robiąc ten dział by mogli sie pochwalić co przeczytali, co mogą polecić i przy jakiej książce im łezka pociekła, ale musicie o ten dział dbać by nie był jak niektóre, które nie są w ogóle odwiedzane. @aXen wiesz co robić Edited July 3, 2017 by don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Książki i Anime please, a będę nosić Cię na rękach Fanów Anime też znajdzie się sporo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) Jestem za, jest tutaj dużo osób które lubią czytać, przyda się taki poddział Edited July 4, 2017 by BeMaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Jestem Jak Najbardziej na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Dodałem. Mam nadzieje że jak tak chcecie to będziecie się tam udzielać Kubanczyq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts