Bi3gacz Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Cześć, Siemanko zauważyłem że tutaj macie na forum specjalny dział do przywitania więc Witam was bardzo serdecznie, może krótko coś powiem o sobie. Nazywam się Mateusz interesuję się sportem, jak i informatyką i grami komputerowymi. Mieszkam z województwa Mazowieckim. Może mi jakiś serwer polecicie do zagrania najlepiej jakiś klasyk? I jeszcze raz Witam wszystkich Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lol3K Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Rutkowski Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 h3j wbijoj na csgo dd2 #1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 https://zapodaj.net/aa6143dd7e896.png.html Lolek NIE POGRASZ JUZ tu czy ty tepy jestes jakis? bylo sie nie odpalac-.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bi3gacz Posted July 3, 2017 Author Report Share Posted July 3, 2017 1 minutę temu, K1cker napisał: https://zapodaj.net/aa6143dd7e896.png.html Lolek NIE POGRASZ JUZ tu czy ty tepy jestes jakis? bylo sie nie odpalac-.- XD XD XD dobra k1cker sprawe i tak mam do Cb wejdziesz na GG? Teraz, Bi3gacz napisał: XD XD XD dobra k1cker sprawe i tak mam do Cb wejdziesz na GG? to nie boshe. to ci napisze na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted July 4, 2017 Technician Report Share Posted July 4, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts