Guest Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Pewnie zadawaliście sobie pytanie, które brzmi "dlaczego na forum jest tyle gości?" Ja jako doktor postanowiłem rozwiązać tą zagadkę, a oto odpowiedź: XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) A niech to! Już myślałem, że zagadka nie zostanie rozwiązana. Gdyby nie ten wścibski Samiec. Edited July 3, 2017 by GhsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Jakbyś wrzucił swoje foteczki +18 to byłoby więcej gości Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 1 minutę temu, Titania napisał: Jakbyś wrzucił swoje foteczki +18 to byłoby więcej gości Nie kuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 2 godziny temu, Titania napisał: Jakbyś wrzucił swoje foteczki +18 to byłoby więcej gości forum nie przetrwa takiej liczby odsłon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bi3gacz Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 to niezłe Black Salami XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts