Smurf 1shot2kill.pl Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Nie wiem czy to odpowiedni temat, mianowicie... Od dzisiaj na serwerze na którym gram (ONLY DD2 #2) postacie które mają zakupioną usługę vip wyglądają inaczej niż te które nie mają.. tzn. modele postaci VIP są ubrane w biało czarne garnitury/stroje.. Może mi ktoś pomóc, pilnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Musisz mieć wgrane modele w swoich plikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf 1shot2kill.pl Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 8 minut temu, AdamtoZiomal napisał: Musisz mieć wgrane modele w swoich plikach. Ale gdzie i jak się mogą nazywać? Nigdy nic nie grzebałem w plikach gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Folder cstrike/cstrike_polish i Players. Tam Ci się model VIP nadpisał z innego serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts