BraXton Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Witam jakieś 10 minut temu otrzymałem bana, raczej od jakiegoś randomowego admina bo gram na tym serwerze dość długo. I od razu gdy wbiłem kupiłem vipa na miecha. A ss;ów nie mogę znaleźć więc proszę o pomoc bo w /csstrike ich nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 10 minut temu, BraXton napisał: Witam jakieś 10 minut temu otrzymałem bana, raczej od jakiegoś randomowego admina bo gram na tym serwerze dość długo. I od razu gdy wbiłem kupiłem vipa na miecha. A ss;ów nie mogę znaleźć więc proszę o pomoc bo w /csstrike ich nie ma. Randomowego admina , przepraszam mam to zrozumieć jako co ??? po 2. Dostałęś SS-y bo dostawałem na [email protected] zażalenia po 3. grałeś na NS , więc potraktowałem to jako sprawdzenie .. Wielkie hallo jesteś czysty wstaw SS graj dalej i tyle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Zastosuj sie do wzoru + wstaw ssy http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=20448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts