Jump to content

Recommended Posts

• Twój Nick:Captain Carrot CASEDROP.eu
  • Twój Steam ID:STEAM_1:0:522796325
  • Nick administratora banującego:♣漢字suicide hellzone.pl arrowDn9x5.gif
  • Serwer na którym dostałeś bana:[ ONLY AWP #2 ] HellZone.pl
  • Pełna Data (Godzina, Dzień): 13.02.2020 17:47:51
  • Mapa: AWP_Nuke 
  • Opis Sytuacji:Po dostaniu unbana od Regiego wchodze na serwer. Chcialem sobie pograc, powbijac topke. Mialem juz 17.Rozpoczela sie mapa awp_nuke zaczalem grac tam pozabijalem byly to dosc normalne fragi az tu nagle ban od Soucide. Nwm dlaczego.    
https://1shot2kill.pl/topic/95960-zbanowany-odwo%C5%82anie-od-bana/

W mojej opinii typ ma auto bh ponieważ nie wykonuje żadnych stref nawet nie próbuje. Wygląda to tak jakby trzymał spację. 

Wynik dla terro 1:0 (1.25-1.32min) dziwne śledzenie przeciwnika przez ścianę, następnie jest w celowany lata celownikiem za przeciwnikiem 

Wynik 0:5 dla terro (3.10min) dziwne nacelowanie nożem na przeciwnika stojącego na wieży oraz za szybkie schowanie się za ścianę w porównaniu z movementem gracza (podejrzanego) do poprzednich rund. 

(3.19min) szybkie wychylanie za ściany i wcelowanie się chociaż nie widział przeciwnika (bardzo szybki strzał wyglądający na tigerrbota na przycisk 

(4.35min) 2:6 dla terro idealnie się wcelowywuje wtedy kiedy przeciwnik wchodzi po drabinie i śledzi celownikiem w miejscu wyjścia 

(6.13min) 6:13 podejrzany śledzi przeciwnika przez ścianę. 

25:28 dla terro przeciwnik idzie po moście a nasz podejrzany obraca się na niego mógł go słyszeć chociaż ja go nie słyszałem. 

25:29 dla terro podejrzany celuje w nad graczem kiedy ten wchodzi po drabince nie widzi go, ponieważ murek mu zasłania a ten idealnie się wcelowywuje. 

27:31 dla terro gracz wcelowywuje się na drabinkę przeciwnikowi nie widać głowy a ten idealnie strzela nad nim (nie widać nawet odrobiny głowy). 

Według mnie podejrzany ma wspomagacze w postaci auto bh oraz wh. 

Mapa: awp lego tower 

http://768143.node16.pukawka.pl/dem-awp_lego_tower_defense_v3_gothei-1581609982-1581611841.zip

Edited by ♣漢字suicide
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...