FocuS Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Twój nick: @FocuS Nick gracza/admina: @Martyr Data i czas: Cały czas Czym zasłużył na pochwałę: Od dłuższego czasu odwala całą robotę, dodaje różne rzeczy, naprawia błędy, odpisuje na propozycje, ogarnia serwer, nawet zmienił nam kolor linki (Takie duperele, a on ma na to czas). Chciałbym Cię pochwalić, bo @Shock jest chyba "AFK" albo zrobił sobie wakacje... Urlop mu się skończył, a nie widzę go cały czas. Dzięki że jesteś Martyr i działasz Sadysta , kubek , Shock and 4 others 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Dziękuję za miłe słowa. Chciałem podkreślić tylko, że jak zostałem opiekunem to nie umiałem samodzielnie nawet dodawać adminów, czy nawet dodawać nowych map. Teraz umiem edytować już pluginy, co i tak sprawia mi trochę trudności, bo zawsze boję się, że nawet jak naprawie jakąś "usterkę" to spierdzielę coś innego. Ja dziękuje z tego miejsca @Mrufka. i @xartE, że podszkolili mnie w tym kierunku i cieszę się teraz, że mogę spokojnie i w miarę możliwości opiekować się serwerem JB. Dzięki raz jeszcze Shock and xartE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 @Martyr i ja tobie gratuluję robisz kupę dobrej roboty ja bez ciebie nie dał bym rady Co do mojej aktywności jest to spowodowane schodami w moim życiu ale już na dniach wracam do was W końcu mamy wakacje ;3 FocuS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Należało Ci się to Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Widać, że odwalasz kawał dobrej roboty, jak najbardziej słuszna pochwała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 To prawda Martyr reaguje na kazdy problem i potrafi go rozwiazac. Brawo za caloksztalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts