Dziekizawspolnelata Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Dziewczyny, jestem ciekawa waszych opinii i doświadczeń z lakierami powyższych firm U mnie semilac odpada już po kilku dniach a neonail jak zaklęty trzyma się dwa tygodnie Może pokażecie co tam ciekawego stworzyłyście na pazurkach? Nie ma tu żadnego babskiego tematu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Miałam nakładane oba i tak samo się trzymały, ale słyszałam, że semilac się strasznie zepsuł i te lakiery są coraz gorsze. 1 godzinę temu, SUPERBOHATERKA! napisał: Nie ma tu żadnego babskiego tematu! Jak zobaczyłam ten temat, to pomyślałam "o w końcu coś dla mnie" xD Edited June 30, 2017 by Justa Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikaa<3 Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Mialam neonail i trzymaly mi sie na paznokciach prawie 5 tyg ! moze po porstu zalezy od plytki paznokcia , no nie wiem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Moja dziewczyna zawsze robi sobie z semilac i w sumie nigdy jej nie odpadaja i zmienia tylko wtedy kiedy zaczyna jej przeszkadzac odrost lub ma ochote juz na inne kwestia tego kto jaka ma plytke paznokcia i jak dobre jest wykonanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 31 minut temu, daniel24145 napisał: Moja dziewczyna zawsze robi sobie z semilac i w sumie nigdy jej nie odpadaja i zmienia tylko wtedy kiedy zaczyna jej przeszkadzac odrost lub ma ochote juz na inne kwestia tego kto jaka ma plytke paznokcia i jak dobre jest wykonanie och facet ogarniajacy temat:D Moj jak uslyszal pierwszy raz "hybrydy" to zapytał czy zmieniam samochod no i tak o ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 To pisala moja dziewczyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts