p a t r i o t i c Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 (edited) Nick: P a t r i o t i c Wiek: 19 lat. Mutacja: Jest. Mikro: Jest. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/P a t r i o t i c/94.75.91.121:27015/ Znajomość amxx (0-10): 7/8, z FTP miałem styczność tylko kilka razy ale myślę, że bym ogarnął. Steam / Nonsteam: NS Dlaczego Ty?: Ponieważ w ciągu mojego ostatniego grania w ciągu 3 godzin spotkałem tylko Akamaru. Tak więc chyba przyda się dodatkowa para rąk Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? Spełniam wymagania, regulamin znam i akceptuję. Edited June 29, 2017 by p a t r i o t i c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerytowany Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jestem na tak. Coraz rzadziej widać adminów na serwerze więc przyda się następny + wiek + mikro + mutacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
aez Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 220 minut przegrałeś przez ostatni tydzień, pograj troszkę więcej i będę na tak, jak na razie to Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Miejmy nadzieje ze bedziesz gral Byles juz adminem, nie bylo jakichs wielkich zazalen na Ciebie wiec zostaje Ci tylko GT poprawic. Male tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Ja osobiście na tak. + Przydał by się admin + Mikro + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 30, 2017 Support Admin Report Share Posted June 30, 2017 Wracasz do gry. Zgłoś się do mnie po uprawnienia, po rangę na forum i do pracy. p a t r i o t i c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 30, 2017 Support Admin Report Share Posted June 30, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts