Guest beki Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jak wszyscy się tutaj przywitali to ja też nie będę gorszy ^.^ No to tak jestem Patryk, mam 18 lat i na razie się uczę W Cs-a zacząłem grać pod koniec 2009 roku. Szczerze mówiąc byłem za tamtych czasów niezłym no-lifem. Później miałem kilka przerw po kilka miesięcy po których wracam do gry w Cs-a dla zabawy, a ten serwer (starodawny #3 teraz #2 :D) w szczególności zwrócił moją uwagę z takiego powodu, że już kiedyś na nim grałem byłem adminem i trzeba wrócić pokarać stare mordy jak i te nowe których jeszcze nie znam Gram przeważnie w nocy, ale i w dzień też Poza grą podam wam kawałek swojego życia teraźniejszego, czyli moje hobby i zainteresowania. Moimi hobby są głównie: piłka nożna, ćwiczenie na siłce (kontuzja) i jazda na rowerze. Lubie też sobie coś upichcić Jestem trochę walniętym człowiekiem w pozytywnym tego słowa znaczeniu I lubię często wariować, co w przyszłości chcę powiązać z nagrywaniem filmików na youtube To chyba tyle, podzieliłem się z wami trochę moją osobą i ogólnie Wielka Piątka dla wszystkich użytkowników forum jak i graczy na serwerze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Siemka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Siemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 28, 2017 Technician Report Share Posted June 28, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 No siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts