Tuck Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 (edited) Witajcie, ponieważ skarga jest zarazem moim pierwszym postem Nick gracza/admina: BeeNoo, Snix Czas zdarzenia: ok. 18:20 dnia 27.06.2017r. Ip i steam id gracza/administratora: BeeNoo: STEAM_1:0:287946835, Snix: STEAM_1:0:1793455392 Opis sytuacji: Standardowa sytuacja wywołująca negatywne emocje. BeeNoo schował się w tunelu, kupił antidotum i wtedy na jego nieszczęście udało mi się go zarazić. Na tym w zasadzie mogłoby się skończyć, jednak popłynęły wulgaryzmy - same w sobie mi nie przeszkadzają, jednak "zaraził mnie ten je***y Tuck" (na co odpisałem na podobnym poziomie: "sam jesteś kurwa je***y" - mea culpa); "kurwo Tobie to już nie pozwole tutaj grać, będziesz jechany zawsze" i wtedy włączył się Snix, zapytał o co chodzi na co dostał odpowiedź że "Ten je***y Tuck mnie zaraził kurwa głupia". Zaczął coś mówić, w podobnym tonie do poprzednika, jednak chyba odrobinę "lżejszym", na co napisałem: "drugi głupi go broni, za to, że go zaraziłem" - czyli już trochę milej niż poprzednio, jednak Snix uraczył mnie swoim "Tuck jesteś tu kurwa nowy więc łaskawie zamknij morde". Po tych słowach dalsza gra owocowała w kolejne bluzgi i wulgaryzmy w moim kierunku, niektóre mniej lub bardziej obraźliwe, Snix był w niej również obecny ale znacznie mniej aktywny od BeeNoo. Dowód (demko/ss): Rozmowa przez komunikator głosowy, także jedynym dowodem mogą być świadkowie. Kilka słów ode mnie: Jestem normalnym graczem i już zasadniczo kilka słownych potyczek na tym serwerze stoczyłem - wszystkie jednak zachowywały jakiś poziom, nawet jeśli to faktycznie ja robiłem coś źle admini potrafili w miarę kulturalnie sprawę wyjaśnić - np. gdy z niewiedzy - do póki nie dostałem informacji - kampiłem sniperem. Po tej rozmowie obiecałem napisać skarge, na co usłyszałem "ale kurwa zawzięty". Kompletnie nie przeszkadza mi, jeśli BeeNoo miałby ochotę utrudniać czy uprzykrzać mi grę - nie ta obietnica jest przedmiotem skargi, ponieważ lubię być po równo w TT i w CT, więc szczególnie mnie to nie rusza. Nawet cieszyłem się, ponieważ obiecał wchodzić zawsze do moich kamp, a przecież nie po w nich siedzę, żeby strzelać w swoje miny :). Chamstwa nie znoszę a chociaż sam jestem nerwowy i często używam wulgaryzmów, ta rozmowa przekroczyła wszelkie granice mojej tolerancji. Jako dowód w sprawie co do prawdziwości moich słów - nie zależy mi na banie dla użytkowników, napisałem skarge po to by publicznie pokazać ich chamstwo (a nuż kiedyś będzie tutaj któregoś z nich podanie?) i pokazać, że nie mam zamiaru dawać się obrażać - szczególnie, że po głosach wydają się być znacznie młodsi ode mnie. Fakt, że jestem nowy na akurat tym serwerze nie powinien mieć wpływu na zachowanie w stosunku do mnie. Pozdrawiam wszystkich, którzy przebrnęli przez ten tekst. Zachęcam do zostawienia swojego komentarza! Tuckan Edited June 27, 2017 by Tuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jeżeli znowu pojawi się taka sytuacja, pisz szybkie info na gg a ja sobie wbije na ns i posłucham. Bez dowodów niestety za dużo nie mogę, ale będę o tym pamiętał w razie podania na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts