Gesen Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 1. Nick: Geesenberg 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): Kiedyś bym powiedział 8/9, aktualnie 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Geesenberg/94.75.91.190:27015/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Cóż mógłbym powiedzieć, żeby nie było to tak banalne jak wszystkie inne powody w podaniach. Chyba nie ma takiej rzeczy Mówiąc, że bywam na serwerze w momentach kiedy nie ma żadnego admina jest prawdą, ale właśnie również jest to jedna z tych podstawowych przykładów "Dlaczego chciałbyś..." Szczerze najbardziej irytującą rzeczą na serwerze jest nadużywanie przez graczy mikrofonu, więc jest to jeden z mych głównych powodów, ale oczywiście cała reszta zawarta w regulaminie też jest ważna i zależy mi na tym by każdemu grało się przyjemnie tak jak mi do tej pory. Przykładnemu graczowi, do którego nikt nigdy o nic nie miał spiny 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: TAK | STEAM_0:1:43011150 9. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 10. Czy posiadałeś już admina?: Admin, Multi admin, Junior Admin, wiele tego było, ale lata temu. Ostatni zwykły admin jakieś 2 lata temu. 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikachou M4A1 Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Na Tak +amx +wiek +mikro +aktywność + ogarnięty na serwerze i wgl można dać szansę temu botkowi iWeeD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Noo geesen w końcu będzie ktoś jeszcze do pomocy Ja jestem jak najbardziej na tak przyjemnie sie z nim gra, wymagania spełnia Ode mnie to tyle *słabo strzela* haha Pikachou M4A1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Przyjęty. Napisz do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts