Popular Post Frizuu Posted June 25, 2017 Popular Post Report Share Posted June 25, 2017 (edited) Wywiad z pat0! Prowadzący @TeodorekXD (T) Bohater @pat0 (P) Czy T: Witam. Czy mogę poprosić o udzielenie wywiadu? P: Eloooo. Jasne, że możesz. Dobrze na początek przedstaw się. Nazywam się Michał. Mam 21 lat. Mieszkam w Krakowie. Dobrze powiedz czym się interesujesz jakie masz hobby? Moje hobby to głównie muzyka, 10 lat grałem na fortepianie i śpiewałem. Teraz słucham głównie RAPu - polskiego, jak i zagranicznego. Interesuję się również CSem oraz grami karcianymi - teraz głównie GWINT wcześniej HS. Kolejne moje pytanie. Od kiedy jesteś na naszej sieci 1s2k.pl? Dosyć krótko w sumie. Parę miechów dopiero, wcześniej byłem na innej sieci i musiałem odpocząć trochę od różnych forum itd. No w sumie to delikatnie ponad 2 miesiące tu jestem. Podoba Ci się na naszej sieci ? W sumie to bardzo. Mam styczność z sieciami od dawna i ta jest zdecydowanie najluźniejsza. Gdy pierwszy raz ujrzałeś sieć byłeś myślą przy tym że zostaniesz UBT ? Szczerze chciałem tu tylko być adminem na serwerze. Straciłem chęci po prostu do działania na forum po poprzedniej sieci. Taki kryzys lekki bym powiedział. Jak zobaczyłem, że szukają kogoś na to stanowisko to postanowiłem się zgłosić (tylko najpierw z 20 postów musiałem napisać) Jakoś się udało i znowu mam chęci do pracy na forum. Czym zajmujesz się jako UBT? No tak jak każdy UBT (XD) sprawdzam SSy i dema. Odbanowuję czystych, banuję durniów. Zdarzają się "przypadki" w których gracze denerwują się i wyklinają ? No ostatnio zbanowałem typa, który wrzucił SSy z czerwonym hudem i mi pisał na pw, że jestem *************************** i takie tam. Jak znosisz obowiązek który na tobie ciąży? Denerwujesz się ? Nie, lubię to robić. Zawsze to coś ciekawego. Takie czasy, że ludzie korzystają z różnych, fajnych haxów. Dobrze jest poznać je wszystkie. Dobrze tyle o tobie. Porozmawiajmy teraz o innych UBT. Mógłbyś krótko opisać każdego z nich? Każdego to nie dam rady. Właściwie gadam tylko z @Futuba - lajtowy ziomek, widać, że ma coś w głowie. Możliwe, że wpadnie do mnie do Krakowa na Majora za miesiąc. Swoją drogą zapraszam też innych. Co do @TeTe-_- i @KaKa no to właściwie się mijamy jakoś. Wiecznie nie ma czasu pogadać, ale wiem, że goście ogarniają wszystko. Wpadnie do Ciebie ? Możesz rozwinąć temat? O co chodzi z tym Krakowem? Wszystko tam jest w temacie. Mam mieszkanie puste niedaleko areny i pomyślałem, że to dobry sposób na integrację. Ludzie z sieci mogą u mnie pomieszkać 2/3 dni, poimprezujemy i pójdziemy oglądać turniej CSa. Widzę napalony gracz. Gram tylko w CSa 1.6 ale lubię pooglądać co to się tam dzieje w GO. Zresztą nie wiadomo kiedy będzie znowu taki turniej w Polsce więc trzeba korzystać z okazji. Opowiesz mi coś o Krakowie skoro jesteśmy w temacie ? Kraków jak Kraków (XD) mamy i smoka, i smog - takie dobre combo. Lubię to miasto - zawsze masa ludzi, jest gdzie pójść na spacer i w ogóle. Nie brakuje też idiotów ale to jak wszędzie. Zresztą pół życia mieszkałem w Nowej Hucie, to wielu z tych idiotów kojarzę. Generalnie polecam jeżeli ktoś lubi zabytki i historię. Masz 21 lat. Posiadasz pracę ? Nie, obecnie studiuję Automatykę i Robotykę na Politechnice Krakowskiej. Kraków. Znasz genezę nazwy tego miasta ? Nie (XD). Generalnie w technikum babeczka na WOKu próbowała nas nauczyć czegoś o Krakowie, ale właściwie to nie chodziłem na te zajęcia. Co chciałbyś osiągnąć w życiu. Jakie są twoje marzenia ? Chciałbym się niczym nie przejmować. Na zasadzie, że nic nie będzie w stanie mnie do tego zmusić. Wiele osób pewnie w tym momencie wspomniałoby o rodzinie, ale jak dla mnie NA RAZIE nie myślę o takich rzeczach. Jakoś od 3 klasy podstawówki chciałem też zostać raperem. Wiadomo jak to jest. Hajsu nie ma na nagrywanie, a jak jest to alkohol i fajki, ale nadal piszę swoje wiersze, może kiedyś się wezmę za nagrywki. Z czystej ciekawości. Mógłbyś dać próbkę swoich możliwości? Jakiś wiersz ? Musiałbym go przepisywać bo piszę w zeszycie, (XD) a raczej i tak nikomu tego nie pokazuję. Zdradzę jednak, że piszę w braggowym stylu teksty typowo na rozkminkę (gry słów itd). Rozumiem. Skoro nie chcesz się dzielić bez przymusu. Grasz może w inne gry ? Tak jak mówię tylko w karciane. Codziennie gram w GWINTa i CSa. Czasem pyknę na PSie w jakieś gry. Dawniej uwielbiałem gry od FROMSOFTWARE. Bloodborne przeszedłem wielokrotnie - zdecydowanie moja ulubiona gra 'fabularna'. Niestety uznałem, że Soulsy 3 są za łatwe i przestałem w to grać pod koniec. Czekam na jakieś ciekawe nowości. Najważniejsze pytanie. (XD) Jakiej muzyki słuchasz? Mógłbyś podać linki z YouTube ? Takie przykładowe 3 rzeczy ulubionych artystów. Scena zagraniczna - Lo KeyScena. Polska - Eripe (nie jego track w linku ale kozacki feat). Wiesz co się dzieje w sieci serwerów. Jak myślisz kto zostanie nowym opiekunem AIM MAP ? Nie mam pojęcia kto zostanie opiekunem, nigdy nie grałem na tym serwerze ale mam nadzieję, że będzie to ktoś kompetentny. Wiesz coś może o JB ? Wiem, że nigdy nie grałem na żadnym JB. Słyszałem o co tam chodzi i myślę, że jestem za stary na takie mody. Grasz może na jakichś serwerach ? Gram na COD 201. Adminuje sobie tam. Dawniej grywałem na CS:GO modach ale już mi się znudziło. Dobra skoro mówimy o serwerach. Znasz może sprawę z graczem o nicku WNS ? Nie, aż tak nie śledzę całego forum. Dobrze chyba kończymy. Wpierw zadam jeszcze ostatnie pytanie. Polecasz zostać UBT? Czy każdy nadaje się do tej roli ? Na pewno nie każdy się nadaję. Na pewno odradzam ludziom, którzy nigdy nie grali na haxach, bez tego różnych haxów się nie rozpozna. Trzeba po prostu lubić chyba takie rzeczy. Sprawdzanie demek i ssów jest często nudne strasznie, chyba, że sprawia Ci to przyjemność. No i wiedza - bez tego ani rusz. Przyszło mi do głowy jeszcze jedno pytanie. Praca UBT jest trudna i żmudna. Ile czasu poświęcasz w takim razie na forum ? No jakoś parę godzin dziennie na spokojnie. Teraz mam sesję to mniej niż 6/7 bym powiedział. Za dużo się nie uczę ale wiadomo - trzeba pojechać, pozałatwiać, pozdawać. W wakacje to tak planuje siedzieć online od rana do 2/3 w nocy. Ile z tego wyjdzie? Zobaczymy, ale myślę że się uda. Mam już wszystko. Dziękuje Ci za poświęcony czas, za historię o twoim życiu i o UBT. Jeszcze raz dziękuje do zobaczenia na forum. Siemanko i pozdrawiam. Dziękuje za przeczytanie mojego wywiadu. Pozdrawiam! Teodorek Edited August 26, 2018 by Titania Titania , KaKa , pat0 and 8 others 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaKa Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Spoko wywiad miło się czytało, plusik za prace Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Bardzo ciekawy wywiad, czyta się bez żadnych problemów i przeskoków między tematami i wiadomo już co kryje patol Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 11 godzin temu, TeodorekXD napisał: T: Witam mógłbym udzielić Ci wywiadu? P: Eloooo. Jasne, że możesz. Dobrze na początek przedstaw się. To w końcu kto komu udziela wywiadu? Puchaty and Frizuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 26, 2017 Author Report Share Posted June 26, 2017 1 godzinę temu, Sadysta napisał: To w końcu kto komu udziela wywiadu? Kolory mówią same za siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAD Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Fajny wywiadzik plusik leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Miałeś dobrą osobe do wywiadu, a jednak spartoliłeś troszkę robotę. Mimo to całość trzyma się kupy i jest miła dla czytelnika. Leci plusik za robotę Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Interpunkcja, interpunkcja, ale tak to czytało się dobrze, nie było skoku z jednego tematu na drugi tylko zaczynano jeden, kończono jeden. Plusik leci. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Dobry wywiad, leci +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPS Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Dobra robota, leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 T: Witam mógłbym udzielić Ci wywiadu? P: Eloooo. Jasne, że możesz. Czy to reporter udziela wywiadu?:D Bo to wyglada tak, jakby teodorek pytał czy może udzielic wywiadu osobie, której później zadaje pytania, nie trzyma się to kupy Chyba powinno to brzmieć " Czy mogę poprosić o udzielenie wywiadu" Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Dobra Robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts