Popular Post Frizuu Posted June 25, 2017 Popular Post Report Share Posted June 25, 2017 (edited) Ciekawostki o nickach #6 Witam wszystkich! Dziś ja się zajmę ciekawostkami o nickach użytkowników naszej sieci Zapraszam @Mario™ Nick na forum wziął się od jednego zagranego turnieja w CS:GO typek mówił że ja i kolega mamy głosy podobne do Mario. By go wkurzyć postanowiliśmy zmienić nicki na Mario i tak nam zostało @Sadysta Nie ma co się rozwodzić, nick wziął się stąd, że czerpie radość i przyjemność z bólu partnerki. A tak na prawdę historia jest długa. Swoją przygodę z CS 1.6 zacząłem za dzieciaka, miałem może 8,9 lat. Na początku wiadomka, nie wiedziałem jak się gra w te karabiny. Dużo później, a mianowicie kilka lat temu, trafiłem na pewną serwerownię. Miałem tam nick GolonQ i Golona, to drugie wzięło się od mojej ksywy. Niestety serwerownia upadła, a ja zrobiłem przerwę od CS 1.6. Teraz wracając, natrafiłem na 1s2k.pl. Pomyślałem, że po przerwie będzie spadek formy, więc nie chciałem grać na nicku, z którego najwięcej ludzi mnie znało. Więc padło na nick Sadysta, z którym zostałem do dziś. Ten nick nie jest też wyssany z palca, na starej serwerowni (500 godzin przegranych na JB) na nicku tym razem z kolegą łamaliśmy regulamin i to "konto" służyło to uprzykrzania życia społeczności. Pozdrawiam, ~Sadysta @Titania Mój nick powstał w dość prosty sposób. Gdy wstąpiłam w progi naszej sieci, chciałam zostawić stary nick , dawną siebie i poprzednią sieć za sobą. Z racji tego że byłam i nadal jestem zachwycona anime aktualnie: Fairy Tail to postanowiłam także nadać swojej osobie nazwę mojej ulubionej postaci : Erzy Scarlet zwanej także Tytanią. @Martyr Z piosenki zagranicznej, miało w tytule i mi się spodobało. @KaKa Mój nick wziął się stąd że mam na imię Kacper, kilka lat temu nie miałem pomysłu na nick więc pomyślałem że powtórzę pierwsze 2 litery z mojego imienia i tak powstał nick KaKa. @Flughe Kiedyś jak sobie w transformice grałem to chciałem wymyślić nick, wstukałem przypadkowe litery, usunąłem takie co mi się nie podobały i mam nick. @Divine Paul Od gracza starego który grał awp i tak sie uczyłem i tak przekazał mi nick. @Hit'em up Dokładnie stąd. @sNaKe! Prawda może boleć. Ale wiele lat temu (z 7) grałem na zombie modzie z lvlami i tam był gostek o tym nicku. Lvl był przypisany do nicku, a że on miał wysoki lvl to się pod niego podszywałem. I tak mi został ten nick do dzisiaj. @Sznycel Kiedyś na stołówce pisało ze był sznycel na obiad a ja nie wiedziałem co to a jak sb go zjadłem to mi posmakował i nazwa mi się spodobała więc jak szukałem nicku na cs to poprostu wpisałem Sznycel xd wcześniej miałem inne ale mi sie nie podobały. @Nienormalnie Nienormalna Napotkał się jakoś w mojej głowie i tak stwierdziłam że troszkę będzie pasował do mnie. @Shock Shock wziął się z tego że grałem z takim Szwedem w cs go Miał on Nick Seock Ja pozmieniałem literki i jest taki jaki jest. @kubek Ponieważ nazywam się Kuba, a w młodości sobie uroiłem ze kubek to zdrobnienie od kuba xD Więc tak. To na tyle z dzisiejszych nicków. Jeśli uda mi się zdobyć parę nowych ciekawostek edytuje post i dopisze. Pozdrawiam!!! Teodorek Edited June 25, 2017 by TeodorekXD MAMA , Shock , don Kuba and 16 others 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 To po to się pytałeś fajnie tak poczytać o ludziach +++ że Ci się chciało Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Też nie widziałem po co Ci to. xD Ale + leci za te nicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @KaKa , a myślałem , że to od piłkarza XD KaKa and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Ciekawie, dobra robota Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Ciekawe, ciekawe. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @sNaKe! Ty kradzieju dobra robota, leci plus Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @Sznycel rozwalił XD Sznycel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 sznycel najlepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @Sznycel ????? prawie umarłam ze śmiechu. Divine Paul and Sznycel 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Dzieki xddd Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @Sznycel padłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 @Titania pozdrawiam całe fairy tail oglądam przynajmniej raz na pół roku, ulubione anime @TeodorekXD wspaniała robota, leci +++ Titania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Lubię pomysł. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 (edited) fajny pomysł, ale może zmień nazwę na "geneza nicków" czy coś takiego Edited June 25, 2017 by Keny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts