Divine Paul Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 1. Nick: Divine Paul 2. Imię: Patryk 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10):10/10 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Link do swojego GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Divine Paul/94.75.91.190:27015/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: brakuje mi tego miałem wyjechać ale nie pojechałem i chce po wrócić kiedy wchodzę to czasem nie ma nikogo . I dużo będę grał 4-5 h dzienie 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak ale nie gram bo to sis lapek i mam lagi mega . 9. Staż w Counter-Strike 1.6:10 10. Czy posiadałeś już admina?: tak na 501 właśnie tu 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:przez setti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Ja tam jestem na tak, +wiek jest +amx skoro jest na dyche to gratulacje -steam Teodorek wiadomo przecież że każdej osobie się nie dogodzi. Miał admina i wg mnie ogarniał dość dobrze. Pozdr Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 hmm, dosyć ciężko określić, no niech będzie na tak, każdemu się noga powinęła kiedyś miejmy nadzieje ze zrozumie co robił źle i postanowi poprawę wszystkie wymogi spełnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Ja bym był na Tak Za moich czasów bardzo dobrze się sprawował A że nie wyjechał to nie jego wina wkońcu każdy ma też życie prywatne i czasem trzeba w nim coś zmienić Fajnie z nim się gada ma, poczucie humoru ale też potrafi być surowy Wrócę do was jak najszybciej uda mi się narazie komputer nie pozwala i chyba jako zwykły gracz wrócę bo bd musiał 2 urlop wziąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikachou M4A1 Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Na tak , Był adminem tu nie dawno i jako takich problemów z nim nie było można mu go oddać Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Przyjęty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts