NaPiwek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Co to ma być wgl? co się dzieje na tym serwerze. HALO Komendy nie działają cały czas jest mapa mirage, lata pełno dzieci z aimami speed hackami wh i innymi. Pełno arabów turków i innych. Co się dzieje z tym serwerm. Może by ktoś wszedł czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 To Turki i Araby już sobie pograć nie mogą?:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 To nagraj demko/demka skopiuj IP I ich zgłoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPiwek Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 Wiesz o co mi chodzi. Pełno odpałów lata. Żadne komendy nie działają . Klaudia, a gdzie są admini serwera tego? Od wczoraj ich nie widziałem. A wiem że ich nie było bo od wczoraj zaczęły się te akcje z odpałami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 @NaPiwek Gdybyś najpierw sprawdził dział tego serwera to wiedziałbyś co się dzieje. Tu masz wszystko opisane: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPiwek Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 No i dziękuje bardzo chciałem takiej odpowiedzi właśnie żeby tylko wiedzieć o co chodzi. Widzę że inni nie są na tyle normalni żeby to wyjaśnić. Jeszcze raz dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Zlecona została nowa, lepsza paczka bez błędów. Powinna pojawić się na serwerze w sobotę, problemy powinny się wtedy skończyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts