Antuś Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Proponuję wprowadzenie komendy /zgłoś na każdy serwer. Polegało by to na tym że gracz zgłasza osobę i podaje powód, a następnie wyświetla się komunikat na forum. Admini przebywający na forum a nie na serwerze mogliby szybko zareagować na dany problem. Widziałem takie coś na innej sieci i sprawdzało się dobrze. Proszę o opinię innych. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Również widziałem coś takiego na innej sieci, tylko że zgłoszenia pojawiały się na chatbox'ie, przez co był taki spam, że nie było widać wiadomości użytkowników bo wszędzie były tylko zgłoszenia. Na innej z kolei sieci, widziałem coś takiego w formie małego okienka tuż pod chatbox'em i to miało by już dużo większy sens. Tylko czy wgrywanie czegoś takiego jest na prawdę potrzebne? Zawszę można dać cynk do jakiegoś admina poprzez steam lub gg, a reakcja wtedy będzie dużo szybsza niż poprzez informację na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 (edited) Może się znajdzie taki geniusz co zrobi to tak, że komunikat o zgłoszeniu pojawia się tylko adminom danego serwera ale ja się na tym nie znam więc tak tylko wymyśliłem PS. Nie będę robił kolejnego tematu. A co powiecie na jakieś miejsce na samej górze forum gdzie można dodać tematy/działy z których najczęściej korzystamy żeby nie szukać po całym forum Według mnie fajna sprawa. Edited June 21, 2017 by P0v3R Dopiska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted June 21, 2017 Author Report Share Posted June 21, 2017 (edited) Oddzielne nie z chatboxem. Już poprawiłem p0v3r Edited June 21, 2017 by RuteK Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 (edited) 4 minuty temu, RuteK napisał: O coś takiego mi chodzi: P.S Pomazałem tak żeby nie było że reklama I tak reklamę zrobiłeś. Ale w takim stylu ta propozycja będzie zła. Jak już to komunikat do adminów danego serwera, inaczej się zrobi tylko syf na forum. Zgłosi coś 50 osób i weź szukaj swojego serwera itp. Edited June 21, 2017 by P0v3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Jestem na tak, bo jest to dobre kiedy nie ma obecnego admina serwerze. Widziałem jak to funkcjonuje na innej sieci więc myślę, że to pomoże. Poza tym sam dziś się napotkałem z sytuacją taką, że pisałem do admina, który był obecny na serwerze ([email protected] pisałem) do niego a on nic z tego nie robił. Dopiero zrobił porządek inny admin, który po chwili wszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Nie będziemy tym zaśmiecać forum, zawsze można napisać na czatboxie, że potrzebny jest admin. Poza tym sytuacja na naszych serwerach, że nie ma admina zdarza się raczej rzadko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 26, 2017 Technician Report Share Posted June 26, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts