Mykmyk Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twój nick na serwerze: Mykmyk Wiek: 18 lat Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/mykmyk/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak. Miałem już kilka razy admina i zarówno amxmodmenu jak i komendy nie są mi obce. Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem osobą, która mimo młodego wieku jest opanowana jak na swój wiek. Mam doświadczenie związane z rangą admina. Jestem w stanie odróżnić dobrego gracza od tego, który gra nieczysto. Może GT z tego tygodnia nie jest doskonałe lecz jak widać jestem praktycznie codziennie dostępny, a wraz z zbliżającymi się wakacjami czasu będzie więcej. Myślę, że mam dobrą opinię u graczy oraz mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Posiadasz działający mikrofon: Oczywiście. Kontakt (GG / Steam):Steam ID: STEAM_0:1:17609287 http://steamcommunity.com/profiles/76561197995484303/ GG:53969121 - Lecz rzadko z niego korzystam, preferuje steam/forum. Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się, wymagania spełniam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 GT jest dobre, więc wymówki są zbędne. Osoba która wpadnie na 2 godziny dziennie efektywnie popilnować serwera jest w cenie. Mykmyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Wymagania spełnia, dużo gra, na tak! Jakbym widziała ze piszesz podanie to bym nie pisała :F Mykmyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Na Tak +ogarnięty +wystarczające Gt +znany na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Na TAK: + Doświadczenie + GT + Steam Mykmyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Yes, yes, yes ! Mimo młodego wieku ogarnięty, aktywny, wymagania spełnione a im więcej osób pilnujących porządku tym lepiej :-) Mykmyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Jest to chyba jedna z bardziej ogarniętych osób na serwerze. Moim zdaniem jak najbardziej zasługuje na rolę admina. Wszystko przemawia na twoją korzyść. Wszystkie "plusy" zostały wymienione wyżej. Ja tylko oddam swój głoś, który brzmi: TAK Edited June 20, 2017 by arenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Czekałam na to podanie + wymagania są + kulturalny + znany i lubiany na serwie NA TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts