Guest pfff Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Halo Witam, pewnie już mieliście takie propozycje, lecz spróbuje. Po samym tytule można wywnioskować , ze chodzi o turniej a jaki? Oczywiście , ze piłki nożnej Pewnie każdy wie o co chodzi, nie muszę się zbytnio rozpisywać. 4+bramkarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Spoko tylko gorzej z vipami bo mają triple skoki i to już nie fair no chyba że się ustali konkretny regulamin turnieju Tylko wątpię czy wypali miały być turnieje mam talent i też nie było Edited June 20, 2017 by daniel24145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Jeżeli jest ktoś chętny i zapłaci za nagrody ustalimy na ts3 z tą osobą szczegóły Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Jak tylko znajdzie się sponsor nagród, to oczywiście można takie coś zorganizować. Wiem, że jako opiekun mógłbym coś takiego opłacić, ale nie jestem osobą pracującą, dlatego też nie będę wydawał na jakąś gierkę żadnych pieniędzy. Zorganizowaniem turnieju mogę się zająć ja, tylko jak mówię, potrzeba sponsora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 A nie mozecie wydac vipa za free w ramach konkursu/turnieju? Jak nie to trzeba szukac chetnych na zrzute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Kolorki powiedziały, że vip za free dla danego gracza jest, ale ktoś musi za niego zapłacić :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 No to reklamowac na serwerze darowizne na konkurs. Pare osob sie dorzuci i mozna zorganizowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jak ktoś będzie chętny zapłacić za vipa to zgłaszać się do mnie i zorganizujemy jakiś turniej :D. Na razie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts