Kubanczyq Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) W tym temacie będę umieszczał zdjęcia z poszczególnymi mapami z zaznaczonymi txt. Nie będzie tu map na których nie ma TXT. W regulaminie mamy jasno napisane czym są tekstury - "3.11 Zakaz wchodzenia na tekstury mapy, czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy." de_dust2_new Spoiler Spoiler de_dust2_long Spoiler Jest to miejsce przez które dostaniemy się z respawn'u CT na respawn TT i na odwrót. fy_snow Spoiler @Enede jednak to są txt, a się wypierałeś i po nich zasuwałeś. ;_; cs_italy2 Spoiler (Dachy oraz murek) de_dust_2002 Spoiler de_nuke Spoiler Spoiler cs_wiocha Spoiler de_dust2 Spoiler Temat będzie aktualizowany jeżeli będę grał akurat na jakiejś mapie i znajdę tam txt. Nie wszystkie zdjęcia umieszczone w temacie robiłem ja, są one pobrane z grafiki google. Moda proszę o zamknięcie. Edited June 21, 2017 by Asthamanti. [Elita Calkowitych Downow] and .ua 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ua Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Nareszcie. Ludzie w koncu dowiedza sie gdzie sa txt i co ti wgl jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesen Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Bardzo przydatny temat, szczególnie dla adminów, gdyż zdarza się czasem niesłusznie wyrwać bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1T -_- Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Przydatny temat. Moze w koncu Enede nie bedzie latal po txt na fy_snow . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Czyli jednym słowem mówiąc, takie miejsca gdzie nie wejdziemy bez żadnej pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyaanisquatsi Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 A mam pytanie. Na nuku wejście na popularną skałkę/silos jest zakazane? Na niektórych serwerach normalnie mogłem tam wbijać, a na niektórych dawali bana. Jak jest tutaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 6 minut temu, Koyaanisquatsi napisał: A mam pytanie. Na nuku wejście na popularną skałkę/silos jest zakazane? Na niektórych serwerach normalnie mogłem tam wbijać, a na niektórych dawali bana. Jak jest tutaj? Bardzo dobre pytanie, podpinam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Przydatny poradniczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xYoshua Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 (edited) 3 godziny temu, I Klaaaudia napisał: Czyli jednym słowem mówiąc, takie miejsca gdzie nie wejdziemy bez żadnej pomocy Nie , jest opisane "czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy." ale według tej definicji niektóre miejsca zaznaczone przez @Asthamanti. nie są texturami. @Fatal1T -_- w każdej chwili możesz pobrać demko i złożyć skargę. Edited June 21, 2017 by Enede dopisek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) 6 godzin temu, Enede napisał: niektóre miejsca zaznaczone przez @Asthamanti. nie są texturami. Tam gdzie masz sufit mapy to nie wchodzisz. Czyli np. fy_snow & de_dust2_new. 9 godzin temu, Koyaanisquatsi napisał: A mam pytanie. Na nuku wejście na popularną skałkę/silos jest zakazane? Na niektórych serwerach normalnie mogłem tam wbijać, a na niektórych dawali bana. Jak jest tutaj? Nie. Edited June 22, 2017 by Asthamanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Pytanie dotyczące mapy cs_assault_upc i jedynego dachu łamanego na respie ct czy jest to txt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts