MisieQ Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 miałem kilka uwag aby nie robić takich kuponów tylko postawić 50zl na 2 pewniaczki ale chcialbym zrobić coś takirgo. Co myślicie? Jakieś rady co zmienić? https://zapodaj.net/b8eb72aa35134.png.html @Sadysta czekam na twoją opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTis (.)(.) Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 według mnie wszystko spoko ale kolorystyka troche nie pasuje w trend piłki nożnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisieQ Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 @TiTis (.)(.) Kolorystyka? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Za długi jak na moje. Porozbijaj to sobie na dwa mecze na każdym kuponiku. Co do Hiszpanii sam będę grał, ale chyba 2/+2,5, ale zobaczę jeszcze, a Serbia- Macedonia bym uważał z typowaniem zwycięzcy i poszedłbym w over 2,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 @MisieQ No i jak ryju ?? Dzisiaj zarobiłeś juz na moich typach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 http://www91.zippyshare.com/v/xLclvkID/file.html http://www116.zippyshare.com/v/AZAIZKvi/file.html wygrane z ostatnich dni. Sadysta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Gratulacje, za którym razem Ci weszły te jamniki? Stawka też niziutka, ale i tak zawsze te 50 zł to na jakieś fajeczki czy wahę będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 4 godziny temu, Sadysta napisał: Gratulacje, za którym razem Ci weszły te jamniki? Stawka też niziutka, ale i tak zawsze te 50 zł to na jakieś fajeczki czy wahę będzie. Szczerze powiem ci, że pierwszy raz obstawiłem takie "taśmy" i od razu weszły na pierwszym 50zł, na drugim 40zł. Pierwszy za 5zł, 2-gi za 2zł. Zawsze to coś;). A tak na ogół staram się grać 2-3 typy na kupon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 31 minut temu, [Elita Calkowitych Downow] napisał: Szczerze powiem ci, że pierwszy raz obstawiłem takie "taśmy" i od razu weszły na pierwszym 50zł, na drugim 40zł. Pierwszy za 5zł, 2-gi za 2zł. Zawsze to coś;). A tak na ogół staram się grać 2-3 typy na kupon. Prawidłowo Z jednej strony człowiek się cieszy, że tasiemka weszła, a z drugiej smuci, że można było dorzucić kilka złotych i by konkretna sumka była Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Elita Calkowitych Downow] Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 18 minut temu, Sadysta napisał: Prawidłowo Z jednej strony człowiek się cieszy, że tasiemka weszła, a z drugiej smuci, że można było dorzucić kilka złotych i by konkretna sumka była Ja tam się nie smucę, wpadło już jakiś grosz do przodu A myśleć po fakcie, że można było dać więcej to tylko głupota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisieQ Posted June 21, 2017 Author Report Share Posted June 21, 2017 U mnie pizda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts