Titania Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jaki jest Twój ulubiony żart / suchar / dowcip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Co robi 9,50 w portfelu? Ledwo dycha ( o kuwra jak dziś to przeczytałem to się udusiłem chociaż w sumie to mało śmieszne xd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Jak się nazywają ulubione chipsy hydraulika? Kranczips ( ale beka haha ) Edited June 19, 2017 by RuteK Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTis (.)(.) Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Facet wstaje rano do roboty paczy w lustro i sie czesze majonc 3 włosy i iddzie następnego dnia wstaje i muwi musze cosi zmienić czesze włosy i zostajom 2 włosy i idzie do.roboty następneg dnia to samo wstaje i zostaje jeden włosy a czwartego dnia wstaje i paczy się w lustro i muwi a kur*a ide rosczochrany do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat0 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Przeciwieństwo Janusza? Ty Widelec Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) -Trwa wojna, w jednych okopach walczą żołnierze Polscy w drugich Niemieccy, wojna trwa rok, dwa...piec lat ale żadna ze stron nie zabiła jeszcze ani jednego wrogiego żołnierza, Polacy zastanawiają się jak by tu pozbyć się Niemców , myślą i myślą nagle jeden wpadł na pomysł i mówi: -mam pomysł będziemy krzyczeć najbardziej znane imię niemieckie Niemcy będą się wychylać a my ich będziemy jeden po drugim likwidować! -hmm tylko jakie jest najbardziej znane imię Niemieckie? -hmm może Hans? Więc krzyczą: -Hans? któryś z Niemców Wychyla się i mówi -JA? Puf! i nie żyje Polacy znowu: -Hans? -Ja? Puf -Hans? -Ja? Puf Sytuacja trwa aż Niemców zostaje mała garstka rozmawiają między sobą i jeden z nich mówi: -Musimy użyć metody Polaków bo przegramy tą wojnę! -hmm tylko jakie jest najbardziej znane imię Polskie? -hmm może Zdzichu? -Więc krzyczą: -Zdzichu!! Polacy milczą -Zdzichu!!!! Polacy milczą -Zdzichu!!!!!!!!!!!!! -Zdzicha nie ma to ty Hans? -JA -PUF! Edited June 19, 2017 by Exelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Co to jest? Czerwone i szkodzi na zęby? Cegła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesen Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Sucharek hmmm (obczajony ostatnio) Dlaczego Mikołaj nie ma dzieci? Spoiler Spoiler Spoiler Bo się spuszcza w kominie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted September 24, 2017 Author Report Share Posted September 24, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts