Popular Post Vesio Posted June 18, 2017 Popular Post Report Share Posted June 18, 2017 (edited) Uczestnicy wywiadu: @don Erwin- odpowiada na pytania @Vesio- przeprowadza wywiad Siema Samiec co powiesz na wywiad? Witaj, jasne dlaczego by nie? Dobra to zaczynajmy: jak się nazywasz ile masz i skąd jesteś? Hej na imię dano mi Erwin, lat mam 17, pochodzę z województwa dolnośląskiego. Stara dupa Powiedz do jakiej szkoły uczęszczasz? Uczęszczam do technikum, dokładniej do I klasy na profil teleinformatyk I jak ci się tam żyje? W sumie dobrze, miałem kilka zagrożeń z których wyszedłem więc można powiedzieć, że do przodu i szybko Oo ty kurde nieuku przeżyłeś już 17 lat według tego co mówisz. Powiedz czy mieszkałeś przez cały czas w jednym miejscu czy jednak były jakieś wyprowadzki? Około 6 lat przeprowadziłem się do nowego domu, ta sama miejscowość.Nie pamiętam dokładniej kiedy to było A może pamiętasz powód? Trochę to dziwne że przeprowadzasz się do innego domu w tej samej miejscowości. Duża ona jest? Dom jak dom czy ja wiem czy duży? Za dużo chciałbyś wiedzieć, tak poważnie wcześniej mieszkaliśmy w złym położeniu blisko autostrady- utrudniało to życie codzienne. Aha o hałas chodziło. W sumie 17 lat to już trochę czasu żeby coś zrobić. Pamiętasz może jakiś przypał czy akcję w twoim wykonaniu którą pamiętasz do dziś? Autostrady raczej błędnie to nazwałem, raczej drogi szybkiego ruchuTak między innymi o hałas. Co chwile jakiś jest, nie przychodzi mi któryś wyjątkowy na teraz. A jak było u ciebie wcześniej? Sprawiałeś jakieś problemy czy byłeś raczej grzecznym samczykiem? Raczej grzecznym. Co lubiłeś robić jako dzieciak? Wiadomo w gimnazjum jakieś odpały były. Jako dzieciak? Od małego kochałem łowić ryby, grać w piłkę. Masz się czymś pochwalić z ryb? To dość niecodzienne hobby w tych czasach a przynajmniej coraz mniejsze. Moje rekordowe leszcze i karasie. Nie mam niestety zdjęć. A wagę pamiętasz? Też nie. No nic uwierzymy na słowo że były duże Jeżeli chodzi o karasie, leszcze to były brane pod długość- nie pamiętam również Powiedz skąd zainteresowanie wędkarstwem? Sam z siebie postanowiłeś łowić czy ktoś pokazał i się spodobało? Pasję od małego od taty, wujków w skrócie mówiąc od połowy rodzinki. Czyli piszesz że pasję masz od rodziny. Zajmujesz się czymś jeszcze w wolnych chwilach? Uprawiasz jakiś sport? Tak od jakiegoś czasu zacząłem chodzić na siłownię, lubię pograć w piłkę i chyba tyle. Jak idą ci treningi? Są jakieś efekty? Były to dopiero dwa treningi, ciężko narazie zobaczyć efekty W sumie tak. A jak z tą piłką? Grasz z kolegami, jakieś drużyny czy takie bardziej umawianie się ze znajomymi raz na jakiś czas żeby pograć? Gram 4fun, grałem w klubie, ale zrezygnowałem, klub się rozpadł po części też A za czasów klubu było czymś się pochwalić? Może jakieś zawody podwórkowe? Nie, zwykła liga. Po części granie 4fun, nie przykładalem się. Patrząc na twój nick- Samiec. Wielu by mogło pomyśleć że chodzi o samca alfa. W domu też jesteś samiec alfa? Masz jakieś rodzeństwo? Tak mam dwie siostry, Samiec wziął się od nicku jaSamiecAlfa- wtedy też byłem głupim dzieckiem co miało nicki dziecinne jak Jessi oczywiście nie obrażaj się Dzesika, ale tak też zostało Miał nicki dziecinne* Wkurzają one Cię czy nie bardzo? W jakim wieku te dwie sztuki? Siostry jak siostry chyba są stworzone by denerwować, jedna jest w Anglii więc mam lajt, przyjeżdża raz na jakiś czas.Przyjeżdża, a raczej przylatuje. A druga? Jest młodsza, często mnie denerwuje Ale Samce chyba się nie dają. To dobra porozmawiajmy o twojej postaci w internecie. Od kiedy już grasz bo wyżej wspomniałeś że za dzieciaka zacząłeś. Pamiętasz może jaki to był czas? W sensie w cs? Gram około 7-8 lat, nie chce kłamać, ale ta gra była zm + jakieś PB= niszczenie skilla. Dziś gram w source + go. Pamiętasz jaka gra była taką grą twojego dzieciństwa? Miałeś jakąś taką czy tylko cs? Nie, nie był to tylko cs, powiedziałbym, ale zapomniałem tytułu Szkoda :< no ale cóż. Pamiętasz może jak rozpocząłeś swoją przygodę z counter strike? Tak, pamiętam. Zobaczyłem jak kuzyn gra w cs i tak się zaczeło O to całkiem nieźle czyli u ciebie gra w cs jest rodzinna :) Jesteś z nami od dawna na tym forum. Powiedz jak to się zaczęło? Jak tutaj dołączyłeś? Moja historia zaczeła się od starej sieci (wakacji), pewnie pamiętasz. Kuzyn z kolegą zaprosili mnie na tamten zm i tak zostało, jeżeli chodzi na 1s2k to zaprosił mnie Szymon czyli Futuba Jak poznałeś futubę? To był kolega z tamtej sieci czy jakiś znajomy w realu? Futubę poznałem z tamtej sieci i mam kontakt z nim do dziś przy okazji pozdrawiam chłopa! Również pozdrawiam fudupę. Powiedz nam jak wyglądał twój wkład w tą sieć. Jakie miałeś rangi? Czym się zajmowałeś i czym się teraz zajmujesz? Bo krótkie to nie było Miałem rangę [email protected], zrezygnowałem bo popełniłem błąd, dałem niechcący więcej uprawnień niż mógł jeden pajac, który do dziś nie ma neta- Diego. Teraz jestem opiekunem, niestety mam coraz mniej czasu, a nie ma mnie od 16 w PL. Czyli robiłeś dosyć sporo. Jaka funkcja była twoją taką ulubioną? I zapomniałeś chyba dodać ze wróciłeś ostatnio na stanowisko redaktora Tak wróciłem do mojej ukochanej szefowej Moja ulubiona funkcja zawsze była redakcja, od starej sieci aż po tę Pozdrawiamy @Titania pisales ze wolisz teraz grac cs:go. Co cie przekonało? Odwiedzasz jeszcze 1.6? 1.6 to lekka odskocznia gdy nic nie gram w GO, potem jakoś lepiej się gra lub mi się tylko tak wydaje. Dużo moich znajomych, kumpli przeniosło się na GO (nie chodzi tylko o sieć) i fajnie z nimi pograć, jest ciekawszy. Mam nadzieje że nie mowisz tekstow typu "w 1.6 by weszlo" skoro siedzisz na naszym forum to powiedz: co w nim jest takiego że siedzisz akurat na nim? Gdybys wszedl pierwszy raz tutaj nie znał nikogo to co by cie tu zostawilo? Raczej serwery- bardzo dobrze rozwinięte, a na nich multum reklam jak widać Krystek nie oszczędza, miła atmosfera, fajna współpraca z całą administracją (duża pomoc od nich (niektórych raczej)), doświadczenie u nich, fajny styl, forum bezwypierdolnikowe i tyle Z mojej strony to również tyle. Dziękuję ci za wywiad Chcesz moze kogos pozdrowic? Również dziękuję wywiad. Pozdrawiam całe forum i zjca Ale uwaga to nie wszystko! Przeprowadzałem wywiad z najbardziej nieznaną twarzą na tym forum! Tutaj macie bonus po wywiadzie! Samiś przypomnij sobie ile mi gadales ze chciałeś wywiad albo sobie zartowalismy na arenach czy dd2 z wywiadu z Tobą. Teraz sie udalo z tej okazji trzeba zrobic cos wyjatkowego. Pokaz nam jak wygląda Samiec naszego forum!? Kiedyś to musiało nastać. Proszę specjalnie dla Ciebie! Chyba jednak Samiec ma efekty z tej siłowni! Proszę państwa oto samiec w spoilerze! Spoiler To już koniec wywiadu. Dziękuje bardzo dla @don Erwin za udzielenie go. Jeżeli się spodobał nie zapomnijcie zostawić łapki Edited August 26, 2018 by Titania don Kuba , Pycio , Person and 11 others 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Fajny wywiadzik, dziekuje za pozdrowienia Znam szkole do jakiej uczeszcza Erwin, tak wiec mozna sie przejechac i poprosil o zdjecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dzięki kumpel @Futuba hoho, ale wcześniej na browarka idziemy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 No, no fajnie. Taki dłuższy wywiadzik przyjemnie się czyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyaanisquatsi Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Elegancko się czytało, dobra robota ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Spoko wywiad, dobrze się czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 @don Erwin pamiętaj co mówi sygnatura @aXen'a. Nigdy nie zapominaj o zdjęciach! aXenDev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 @don Erwin kłamiesz nie masz 17 lat gnoju Dobry wywiad Plus dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaaaudia Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Niektóre z pytań troszkę nahalne.. ale ogólnie wywiad okej, dobrze się czytało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Super wywiadzik! Gratki dla przeprowadzającego i dla Synka też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dobra robota! Samczyk ty przypakowany sterydziarzu don Kuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Nie ma to jak wstawić avatar Pana Dona Erwina zamiast głowy słynnego Roberta Burneiki. Ogółem dobrze się czytało, propsy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxxwoow Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Spoko wywiadzik + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Wywiad spoko Leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
VestSmart Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Jest pompa Erwin! Dobry wywiad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Za krótkie.. Rozmowa dwóch redaktorów i żaden nie potrafi swojej myśli rozwinąć.. To nie jest wywiad na poziomie, myślałem, że jak zobaczę wywiad pomiędzy redaktorami to ujrzę dużo tekstu i informacji, jednak znowu się zawiodłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Nigdy się nie doczekamy by zobaczyć ten Twój "zakazany" ryjek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 (edited) 19 minut temu, K1cker napisał: Nigdy się nie doczekamy by zobaczyć ten Twój "zakazany" ryjek Kilka osób z forum miało okazję o kilka za dużo xD @xartE Jak chcesz obejrzeć, przepraszam- przeczytać "profesjonalny" wywiad to idź szukaj wywiady na necie, skoro jesteś taki jakby to ująć "DOBRY" to czemu nie pokażesz się i nie dasz, założysz podania na redaktora? Edited June 18, 2017 by don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 15 godzin temu, don Erwin napisał: @xartE Jak chcesz obejrzeć, przepraszam- przeczytać "profesjonalny" wywiad to idź szukaj wywiady na necie, skoro jesteś taki jakby to ująć "DOBRY" to czemu nie pokażesz się i nie dasz, założysz podania na redaktora? Oho, redaktorka żal tyłek ściska, bo się pojawiła negatywna opinia. Jakie to słodkie. xD Nie każdy musi Wam pisać "o kur** jaki za******y wywiad", akurat ten jest słaby i piszę o tym otwarcie. Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Dnia 18.06.2017 o 09:31, Vesio napisał: Miał nicki dziecinne* Wolę wierzyć, że to wynika z Twojej niewiedzy zastosowania "*" na końcu zdania, niż z czystego "kopiuj-wklej". Z wcześniejszego też za wiele się nie dowiedziałam Samiec V1, bo samiec jest przecież jak ocean tajemnic ;> , ale zawsze coś. Plus tylko i wyłącznie za poświęcony czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Jak dla mnie spoko wywiadzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Strasznie krótki ten wywiad + już jeden z nim był... ( nic nowego ) + za to zdjęcie na końcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts