BosMan<3 Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Twój nick: Bosman<3 Nick gracza / admina na którego składasz skargę: autobh bez trzymanki Dokładny czas zdarzenia: 2-1 min temu Wycinek gracza z /ip lub: --- Opis sytuacji: miał połączoną kampe z jakimś typkiem i napisał na chacie : dobra leci ban czy coś takiego Dowód (rozpisane demko/ss): NIESTETY NIE MAM JAK NAPISAŁ TO I JAK MIAŁ POŁĄCZONĄ KAMPE ALE MAM TO xd Spoiler Morbit and P0v3R 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbit Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 (edited) Nie miałem połączonej kampy, typek wbudował się na moją. Ty zabiłeś go i spadłes na moje klocki zabijając mnie. Zobacz swoje demko, sam sobie zobaczysz. Czekałem tylko aż mnie zabijesz. Nawet sam obejrzałem demko 20:00 - widać jak wchodzisz po kampie kolessia 20:06 - widać jak jego zabijasz 20:08 - spadasz na moje klocki i zabijasz mnie http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1706171438-bb_autumn.dem.zip piszesz skargę na potwierdzenie mojej racji, nie ma za co. Edited June 17, 2017 by Morbit karma powraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts