Sznycel Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Powiedzmy to sobie , CT w tych czasach ma bardzo źle.. Bo jak jest Kreatywność ktoś wyjmie digla i buncik raz dwa, gdy ktoś ma dość ufania więźniom ni ma kreatywności przy tym nie ma Zabawy.. Szczerze moge powiedzieć że Około 80% gry na serwie to same bunty w tym nie ma zabawy.. Około 10% bez Kreatywu i to jest skutkowane buntami TT i około 10% dobrych, Kreatywnych rund w których nie było buntów.. Proponuje dodanie Nieśmiertelności dla Ct do kupienia na 1rundę za około 200-400 szlugów niesmiertelka trwała by cała rundę co pozwoliłoby na 1 conajmniej Kreatywna rundę na której większość mogłaby pograć na mapie, co wy na to? PS : TT mają rozwalenie cel co odrazu skutkuje nieogarnięta runda to czm Ct nie moga mieć czegoś co skutkuje ogarnięta rundę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 No co Ty. Ja mam ciągle szlugów ponad limit to jak wchodze miałbym nieśmiertelność na całą mapkę Nie nie, jestem na nie. Po to jest sklep - po to wybijasz TT by później zbierać po nich hajsy, a w kolejnej rundzie kupić HP oraz szybkość. Ewentualnie podwójny DMG. Co rundę jesteś wstanie uzbierać taka kwotę więc bez sensu. Mając więcej HP i nie stojąc w 1 miejscu jak lama nie zabiją Cie deglem. Biegając prawo-lewo ktoś z 1 nabojem ma arcytrudne zadanie by Cie w łeb strzelić. A nawet jak trafi z 250hp Cie nie zabije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Odpada jb polega na buntach tłumianu buntów i kreatywnym prowadzeniu a jak ty to widzisz Sznycel runda w rundę ct nie śmiertelni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts