karma powraca Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 (edited) Cześć. Sorry za nazwę tematu, ale nie wiedziałem jak ją nazwać.o = Pomysł polega na tym, że jak jest taka bariera na respie tt, że się nie da budować to zrobić takie coś w kampach, tylko nie wiem czy to wykonalne, bo nie umiem pisać pluginów i nie wiem jak to z tej strony by wyglądało, ale dzięki pluginowi, gracz "x" nie blokowałby kamp reszcie serwera. Oczywiście gdy np. Ja dodam gracza "y" do grupy to mogę na jego terenie budować Edited June 16, 2017 by Flughe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trastian Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Z tego, co wiem, to nie da rady czegoś takiego zrobić. Bloki musiałyby mieć jakąś przestrzeń dookoła siebie, co utrudniałoby grę i powstawałyby nowe bugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Nie ma opcji xD Zbyt bardzo pojechałeś xD Właśnie każdy klocek by musiał mieć swoją strefę albo na mapie by musiały być jakieś wyznaczone pola na budowanie. Zbyt skomplikowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts