Frizuu Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Chciałbym dać parę propozycji odnośnie ruletki. Do ruletki tylko dla VIPS/SVIPS: -dodatkowy 1 skok -fajnie też by było gdyby vips/svips nie losowali negatywnych skutków np "Ktoś tam się zesrał" "-200 kondycji" itp. -duszek (nie wiem czy to nie przesada sami zdecydujcie) Zwykła ruletka: -szlugi (fajnie by było gdyby z ruletki wypadały szlugi np. 50, 100 ,300 -zatrucie pokarmowe (negatywny efekt slapowania przez 5 sek zabierające 19 hp za uderzenie. Do tego ciemny ekran.) -coś słodkiego na serwer można wprowadzić granaty: +teleportujące +zamrażające +podpalające (tak zwany Molotov gdy CT jest podpalony ma -200 kondycji tak jak na CODzie mina podpalająca) Tak jak na innych serwerach z sieci. Również do losowania w ruletce ale także do kupienia w sklepie za szlugi. Nowie życzenia: -szlugi -jakiś granat z tych powyższych w next rundzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 A może vipy i svipy dostaną frytki do tego? I tak już sa zbyt mocni Te wszystkie propki by tylko pogorszyły status ct którzy by mieli miejsze szanse.. Granaty można by było wprowadzić do zyczeń ale tylko do nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Moze od razu jetpacka niech dostana? Propo z ruletka odpada Co do zyczen dodalbym granat kto dalej rzuci. (Mozna sie bawic na bezruchu albo nie) z trailem. Mozna tez sie bawic kto dalej rzuci osbijajac od scian itd. Wiec bylbym predzej za takim czyms niz to co proponujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Definitywnie jestem przeciw zmianom na ruletkę, obecnie jest większa szansa na wylosowanie coś dobrego aniżeli złego, nie trzeba tego odbalansowywać jeszcze bardziej. Co do życzeń, to gdyby opcja wybrania szlugów była możliwa i gdyby się dostawało tyle szlugów, ile za zabójstwo (lub więcej) to by wtedy pojedynki były rzadko wybierane. Na dodatek trzeba by było podrożyć wszystkie przedmioty w sklepie za szlugensy, bo po prostu zbierałoby się to za szybko. Z drugiej strony, jak będzie dawać powiedzmy 5 szlugów za wybranie życzenia to wtedy nikt by tego nie wybierał, bo to po prostu za mało. Jedynym rozwiązaniem na szlugi byłoby wybór szlugów, ale poświęcając się śmiercią. Co do granatów, to nie ma po co dodawać. Jest obecnie dobrze, nie trzeba nic kombinować. Po za tym, komu by się chciało robić takiego plugina? Doceniam(y) pomysły, które wymyśliłeś, @TeodorekXD ale ogółem raczej nie wypalą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 1 godzinę temu, Bally napisał: Definitywnie jestem przeciw zmianom na ruletkę, obecnie jest większa szansa na wylosowanie coś dobrego aniżeli złego, nie trzeba tego odbalansowywać jeszcze bardziej. Co do życzeń, to gdyby opcja wybrania szlugów była możliwa i gdyby się dostawało tyle szlugów, ile za zabójstwo (lub więcej) to by wtedy pojedynki były rzadko wybierane. Na dodatek trzeba by było podrożyć wszystkie przedmioty w sklepie za szlugensy, bo po prostu zbierałoby się to za szybko. Z drugiej strony, jak będzie dawać powiedzmy 5 szlugów za wybranie życzenia to wtedy nikt by tego nie wybierał, bo to po prostu za mało. Jedynym rozwiązaniem na szlugi byłoby wybór szlugów, ale poświęcając się śmiercią. Co do granatów, to nie ma po co dodawać. Jest obecnie dobrze, nie trzeba nic kombinować. Po za tym, komu by się chciało robić takiego plugina? Doceniam(y) pomysły, które wymyśliłeś, @TeodorekXD ale ogółem raczej nie wypalą. Może @Za0|RAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Wszystko odpada svip i tak mocny jest ruletka i tak jest wiele rzeczy w niej a zadnych molotowow nie zamiezam dodawać jak chcecie molotowy to mam 3 cody na sieci Jeżeli chcecie szlugi to bierzecie bezruch i zabijacie ct Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts