YouStee Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) Błąd z tym pluginem wiąże się taki, że np: Wchodzi sobie gracz pod koniec mapki załóżmy , że ja (eXelek). Jest koniec mapy wszystko spoko gracz nie rozegrał ani 1 rudny bo mapa się zmienia. A gracz np otrzymuje 2 MVP na 0 przegranych rund w tym samym zarabia on +3 euro. Taki sam przypadek był z graczem s1mple ( @ChmielxDD ). Admin wszedł na serwer zagrał jedną rundę, lecz i tak nie zgarnął tego 1 MVP, a otrzymał nagrode w postaci 2 MVP. Moim zdaniem błąd powinien zostać rozwiązany jak najszybciej albo zastąpiony jakimś innym. Te błędy z MVP mogą się zdarzać na każdym z serwerów ( w tym przypadku aż 4 ). Dziękuje i pozdrawiam Exelek. Edited June 14, 2017 by Exelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerytowany Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Tak właśnie. Przychodzą gracze na koniec mapy i dostają Euro za nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
freekill^^ Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Nooo to jest strasznie wkurzające Trzeba to zmienić, bo tak jak autor opisał dzieje się tak praktycznie co 2/3 mapy. Czasami liczę sobie tak dla spr kto ile miał MVP to nawet wtedy ten plugin oszukuje i zamiast 4 daje 2. P.S. Gdyby ten plugin dobrze działał to co rundę bym miał +3 ojro xD xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 To MVP jest zepsute. Ja robiac 50 fragow nie dostalem, za to @freekill^^ przy 20 dostal XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 15, 2017 Support Admin Report Share Posted June 15, 2017 W tym momencie plugin z MVP jest na tyle skomplikowany, że ani ja, ani Zimny nie jesteśmy w stanie go dokładnie przerobić ;/ Poczekamy, aż d0nek się pojawi w zasięgu i zobaczymy co się da zrobić z tym fantem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Podesłałem już to Donciakowi więc naprawi w najbliższym czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 poprawka do MVP wgrana. Piszcie czy działa wszystko jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 Nadal występują błędy te same Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mroziu Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 No niestety prawda , miałem 5/6 MVP wszedł "nie pamiętam kto" zgarnął 2 mvp staty 10-0 i on dostał euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Podobny przypadek byl w czwartek, osoba ktora byla na poczatku mapy, chyba 2cm od serducha dostal skrzynke gdy go nie bylo na serwerze :_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiu. ♥ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Sprawdzasz w pluginie, czy gracz jest połączony z serwerem? Może return w złym miejscu postawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 (edited) A ja bym zamiast tego dodał skrzynkę z euro ( Drop by był w 100%) Losujesz ją na koniec mapki jak każdą skrzynkę kluczem otwierasz i np wylatują Ci euroski Przykład: Gracz otwiera i leci mu 5 euro , albo np leci mu 1 euro | Raz się zwraca skrzynka, a raz nie. Najlepiej żeby był limit gdzieś do 10-14 euro. A i niech ta skrzynka dropi tak jak skrzynka z nożami Edited June 17, 2017 by Exelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Dnia 17.06.2017 o 11:04, Futuba napisał: Podobny przypadek byl w czwartek, osoba ktora byla na poczatku mapy, chyba 2cm od serducha dostal skrzynke gdy go nie bylo na serwerze :_: Ja tak samo miałem chyba i to kilkanaście razy. Wchodziłem na serwer i miałem ponad 5 skrzyń ciężkich itd w ogóle nie grając. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aez Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Dnia 17.06.2017 o 13:30, Exelek napisał: A ja bym zamiast tego dodał skrzynkę z euro ( Drop by był w 100%) Losujesz ją na koniec mapki jak każdą skrzynkę kluczem otwierasz i np wylatują Ci euroski Przykład: Gracz otwiera i leci mu 5 euro , albo np leci mu 1 euro | Raz się zwraca skrzynka, a raz nie. Najlepiej żeby był limit gdzieś do 10-14 euro. A i niech ta skrzynka dropi tak jak skrzynka z nożami Podoba mi się pomysł kolegi, na koniec mapy dodatkowo 1 skrzynia z której lecą losowo euro 3-15 dla kogoś kto ma przykładowo najwięcej killi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Albo wgl wy*****ć MVP a dać top 3 kille na koniec mapy tak samo jak na codzie 1 : 5 euro 2: 3 euro 3: 1 euro Hit'em up 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Godzinę temu, Exelek napisał: Albo wgl wy*****ć MVP a dać top 3 kille na koniec mapy tak samo jak na codzie 1 : 5 euro 2: 3 euro 3: 1 euro Ty sie pilnuj, bo inaczej eurosow nie bd mial xd YouStee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hit'em up Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 10 minut temu, Exelek napisał: Albo wgl wy*****ć MVP a dać top 3 kille na koniec mapy tak samo jak na codzie 1 : 5 euro 2: 3 euro 3: 1 euro Wg mnie tak byloby najlepiej.. Chociaz wtedy bym nic nie dostal.. Moze jakas nagrode dla botow typu ja wprowadzicie? XD YouStee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Teraz, Hit'em napisał: Wg mnie tak byloby najlepiej.. Chociaz wtedy bym nic nie dostal.. Moze jakas nagrode dla botow typu ja wprowadzicie? XD Najlepiej dla UNRANKEDÓW @Kera co mape +5 euro XD Hit'em up 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kera Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Ej ej nie przesadzaj grałem wczoraj z 2h i tylko 2x miałem mvp futuba , aez i kilku innych graczy skutecznie mnie blokowali . Wracając do tematu faktycznie było coś nie tak "zaliczane" z tym że bym jeszcze zmienił 1 random +1-2 euro i 1 mvp +3 euro.. "Botki" i nowi często skamlą o euruski może jakby od czasu do czasu dostali kilka euro z losowania to skończyły by się teksty typu "pożycz 2 ojro na otwarcie skrzynki". Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Prawdopodobnie wrzucimy za top3 kille także euro. Gdyż będzie się to wiązać z kolejnym pomysłem o którym wspomniałem czyli klany, które do ulepszania będą służyć właśnie eurosy. Ale to kwestia czekania minimum do kolejnego resetu, mamy nadzieję, że do tego czasu uda nam się to zrealizować futuba and Kera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts