xartE Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Witam. Od razu zaznaczę, że propozycja wyszła z inicjatywy pewnej grupki graczy. Zmiana serwera z 4MAPS na ESL Maps. Zmiana nie będzie wcale taka drastyczna, zamiast czterech mapek będzie około 8. Mapy normalnie by się zmieniały po kolei jak to jest ustalone w mapcycle. Mapy aktualnie w cyklu: de_dust2 de_train de_inferno de_mirage Dodanie: de_nuke de_tuscan de_cache Ewentualnie na tą ósmą mapę można dodać cobblestone, ale on tak średnio w source wygląda i myślę, że nie spodoba się graczom na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Mapy powoli się nudzą i gracze zaczynają kampić. Myślę, że to dobry pomysł. Dodanie kilku map nie zrobi wielkiej różnicy, a tylko urozmaici ją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Właśnie miałem pisać propozycje o dodaniu 2 map lub zmianie inferno na nuke. Propozycja na plus, bo strasznie się nudzi granie tych 4 map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Na nuku są spadki fpsów mocne i się grać nie da, już był temat z tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 3 minuty temu, zjc napisał: Na nuku są spadki fpsów mocne i się grać nie da, już był temat z tym. U mnie takiego czegoś nie ma. Zostaną dodane nowe cztery plansze, a po jakimś czasie będzie "eeeeeee, dodajcie jeszcze ze dwie bo te już się nudzą". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webcio Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 kompy z biedry macie na nuku czy jak? xD Najlepiej dać de_cache / de _arabic , a train wydupic bo to nudne te pociagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 @Krystek decyduje o tym, jeżeli zadecyduje o tym, aby zmienić mapy to to zrobię. Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Jako iż maszyna, na której stoi serwer nie jest najlepsza, przez błąd pukawki niektóre mapy powodują zbyt duże spadki fps i musimy ogarniczyć się do tych, co są obecnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts