Jump to content

Recommended Posts

Wywiad z użytkownikiem Enede

Wywiadu udzielał : NiKo  

Odpowiadał: @Enede

Witaj, masz troszkę czasu na udzielenie krótkiego wywiadu?:) 

Tak , bez problemu.

•  

To może na początek, opowiedz coś nam o sobie :)

Mam na imię Bartłomiej , mam 19 lat uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu mechatronicznym.

Widzę, że mój rocznik hehe  Jesteś zadowolony z tego profilu i szkoły jaką wybrałeś?

Niestety, ale nie jestem zadowolony ze szkoły jak i z kierunku ale już za późno na zmiany ;p

Dlaczego? Mógłbyś o tym opowiedzieć? 

Szkoła posiada dobrą opinie ale tylko opinie. Nauczyciele olewają wszystko i wszystkich czasem bywa tak , że to my musimy uczyć                     

nauczyciela a nie on nas.

Rozumiem, źli nauczyciele  Dobra dość o szkole, co za dużo to nie zdrowo Masz jakąś pasję/hobby? 

Aktualnie nie posiadam. Poświęcam dość dużo czasu na szkołę (lekcje od 8:00 do 17:00) po czym idę na siłownie , resztę czasu spędzam albo na graniu , albo przesiadywaniu z dziewczyną. 

Szczęścia życzę,  co powiesz na temat swojej miejscowości, gdzie mieszkasz? 

Dziękuję. Mieszkam na wsi przy małym mieście Tomaszów Mazowiecki w którym niestety nic ciekawego do roboty nie ma :|.

Jakbyś miał do wyboru, zostałbyś na wsi czy się przeprowadziłbyś do miasta?

Zależy jakie miasto. Mieszkając w większym mieście posiada się wiele więcej możliwości zaś na wsi jest cisza i spokój. Mój wybór padł by raczej na wieś.        

Na wsi jest bardzo spokojnie.  W jakie gry najczęściej grasz?

Ostatnim czasem grywam tylko w cs'a 1.6. Grywałem również w LOL'a , GTA 5 , CS'a GO, Metina 2 :D

Metin 2, wracają wspomnienia heh.Masz może rodzeństwo? 

Mam starszą siostrę o 4 lata aktualnie przebywa za granicą i tam pracuje.

Posiadasz prawo jazdy, samochód? :)

Posiadam prawo jazdy które zdałem za 1 podejściem  , samochodu niestety nie posiadam , ale jest w planach po wakacjach zakupić jakieś :P

Jakiej muzyki słuchasz?:)

Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho , nie skupiam się tylko na jednym gatunku.

Co sądzisz o administracji forum i o graczach znajdujących się na nim?:)

Długo na sieci nie jestem ale spotkałem już tu wiele ciekawych osób z którymi można porozmawiać na wiele tematów póki co wszystko jest na +.

Jesteś adminem serwera COD 401- jak Ci idzie? :)

Ciężko mi się oceniać samemu lecz póki co nie ma skarg na mnie chyba :P

Dzięki za udzielenie wywiadu :)  Chciałbyś kogoś pozdrowić? 

• Również dziękuję. Tak chciałbym pozdrowić wszystkich graczy i administratorów  tej sieci , a w szczególności COD'a 401 

Sorki za takie duże odstępy, to jest mój 1 wywiad chciałbym żeby to jakoś starannie wyglądało, nie śmiejcie się :D

Trochę praktyki i będzie dobrze :D

Edited by NiKo
https://1shot2kill.pl/topic/8350-wywiad-25-enede/

Szczerze mówiąc to wywiad jest słabiutki, nie ubliżając Ci. Interpunkcja leży, justowanie tekstu, kolor czcionki i tła utrudniają czytanie.

Dostrzegam też jeden pozytyw. Na początku fajnie pociągnąłeś temat szkoły, kilka pytań związanych ze sobą, in plus. Potem niestety znów pytania z różnych "dziedzin" wybijają odbiorcę z rytmu. Popracuj troszkę jeszcze.

https://1shot2kill.pl/topic/8350-wywiad-25-enede/#findComment-62736

Wywiad zdecydowanie za krótki. Tekst jest źle wyjustowany + tła i czcionka nie ułatwiają czytania. Pytania powinieneś tak poprowadzić jak o szkolę, tzn. dopytujesz jeszcze użytkownika o wszystko z danej dziedziny. W zasadzie to za wiele z tego wywiadu się nie dowiedziałem. + za chęci, ale musisz jeszcze dużo popracować. Pooglądaj inne już zrobione wywiady i ćwicz :D 

https://1shot2kill.pl/topic/8350-wywiad-25-enede/#findComment-62851

Ojj niee taki wywiad nie jest dobry!

Czytalem na telefonie i zle to wyglada:

-te obramowania wokol tekstu bolą

-przez to jak ustawiles tekst boli (chodzi o prawego dalej zamiast od lewej zaczynac)

-za krótki!

-nie rozwinales wszystkich pytań az tak wiele sie nie dowiedzielismy

Dopracuj koniecznie!

https://1shot2kill.pl/topic/8350-wywiad-25-enede/#findComment-62852

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...