Jump to content

Recommended Posts

Teraz, нуρє. napisał:

Zależy od gustów, nie patrząc na to, że w 2k14 zupełnie inny styl niż 2k17

Dokładnie o to chodzi, bardziej wolałem jego bragg'ę . Nie jestem dinozaurem, słucham nowej szkoły, ale Płyta Roku czy Futurama bangla do dziś.

Rzecz jasna nie ujmując Kubie, bo z rapera stał się aktualnie artystą. ;) 

Teraz, Sadysta napisał:

Dokładnie o to chodzi, bardziej wolałem jego bragg'ę . Nie jestem dinozaurem, słucham nowej szkoły, ale Płyta Roku czy Futurama bangla do dziś.

Rzecz jasna nie ujmując Kubie, bo z rapera stał się aktualnie artystą. ;) 

W stu procentach przyznaje rację Futurama bangla do dziś. Aczkolwiek podziwiam tego człowieka za to, że w tak krótki okres czasu tak bardzo się rozwinął.

3 minuty temu, нуρє. napisał:

W stu procentach przyznaje rację Futurama bangla do dziś. Aczkolwiek podziwiam tego człowieka za to, że w tak krótki okres czasu tak bardzo się rozwinął.

Jasne, tak jak napisałem, szanuję go, jednak przerzuciłem się na inne brzmienia i nie do końca mi odpowiada. Ale fakt, Kubuś jest na fali wschodzącej i nie zapowiada się, żeby gwiazda miała zgasnąć jak w przypadku Taco, czy innych mniejszych raperzyn. To czego się dorobił Que jest godne podziwu. Ciuchy, wytwórnia i długo by tak wymieniać.

Swoją drogą na głośniku aktualnie 

Koty od niego. Według mnie aktualnie nie wpasowali się w polskie trendy, ale za parę lat? ;) Kto wie... Dobre na odchamienie.

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...