Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: Destroyer

Nick gracza, na którego jest skarga:Admin Ven1 chyba powrót?

SteamID gracz, na którego jest skarga: STEAM_0:1:21474551
opis: Wiem że od bana 5 minutowego odwołać się nie można, ale to już jest przesada. Dostałem bana za stanie na skrzynce przed górnym tylko dlatego że pan admin wyżej wymieniony ma kaprys na " dynamiczną gre" 
Sorry bardzo, ale to moja sprawa kiedy podłoże pakę, mam na to całe 2 minuty a na respie nie stoje i zawsze do paki biegne gdy widzę że czasu jest mało. Więc podsumowując jeżeli jest to 0:40, 0:50 etc. to mam prawo stać bo runda się nie skończyła. 
pozdrawiiam

https://1shot2kill.pl/topic/54006-przyj%C4%99ta-skarga-ven1/

Chwilowo nie mam dostepu do hltv (jakas przerwa techniczna) ale na demku widac jak kampisz co runde przed gornym trupem i czekasz do 0:30 -0:50 i dopiero ruszasz . 

Zauwazylem ze od dluzszego czas zaczynasz bawic sie w FOXa ktory non stop dostaje bany za to samo za co ty dostales . 

Jak tylko powroci dostep do HLTV to odrazu rozpisze przynajmniej 2-3 demka z twoim udzialem i wtedy gwarantuje ci ze BAN ktorego oitrzymales byl sluszny .

Pozdrawiam 

Oczywiście że tak, stoje przed trupem do 0:30, 0:40 i potem robie cele, więc w czym Ty masz problem chłopie? NIe wiem za co Ty admina masz, bo widzę że regulaminu to ty na pewno nie czytałeś, a pojęcia o grze też nie masz.

:)  Gra ma byc dynamiczna a nie  notoryczne kampienie przed gornym .

Za to wlasnie dostales bana .
Tak jak ci mowilem. Wiem co mam robic i kogo za co banowac .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...