Jump to content

Recommended Posts

Nick w grze:Marq

link do game tracker:https://www.gametracker.com/player/Marq/147.135.197.53:27015/

Steam/Non steam : Nie posiadam Konta Steam/STEAM_1:1:1142891708

Doświadczenie adminowskie: Nie posiadam

Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 3

Dlaczego Ty?:  Ponieważ od wielu lat gram na typu serwerach zombie ,mam bardzo duże doświadczenie przypomnę że od kiedy tu gram nigdy nie dostalem żadnego bana za brak wspólpracy itd/Jestem rozpoznawalny ,Zasady gry oraz regulamin to juz w głowie siedzą od wielu lat :D Nie ucieknie mi ten co łamie regulamin że tak powiem :D Jeżeli chodzi o znajomość komend to sie tego bardzo szybko naucze. 

Składka : Tak

Kontakt: Discord

https://1shot2kill.pl/topic/53874-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-marq/

No to czas na moją wypowiedz, która w tym przypadku powinna być w miarę ciekawa poprzez pewną sytuację. :)

Oczywiście jestem popieram Twoją kandydaturę jak najbardziej, jesteś bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko.

A więc do rzeczy, jak sam bardzo dobrze wiesz, dawniej gdy grałeś na serwerze rozstaliśmy się w bardzo niesprzyjających relacjach, byliśmy na siebie nieustannie w pewnym stopniu cięci, lecz chwile po Twoim powrocie zauważyłem diametralną przemianę, od czasu gdy wróciłeś miałem wrażenie, że stałeś się całkiem inną osobą, aktualnie Twoje zachowanie na serwerze jest naprawde na dobrym poziomie, mało kiedy byłem świadkiem jakiejś nieprzyjemnej sytuacji z Tobą na czele, nawet mogę wyjść z założeniem, że starasz się zapobiegać tego typu sytuacji, co jest naprawde bardzo dużym plusem.

Dodatkowo za każdym razem gdy gracze mają jakiś problem bądź czegoś nie wiedzą, starasz się w miarę możliwości im pomóc, co szanuję oraz doceniam.

Kolejnym plusem jest Twoja aktywność na serwerze.

Jesteś idealnym przykładem tego, że nawet ja mogę zmienić swoje podejście do niektórych osób, bo nie oszukujmy się - wcześniej tak jak już wyżej wspomniałem, mieliśmy ze sobą przysłowiową "kosę", zarówno ja o Tobie, tak jak i zapewne Ty o mnie mieliśmy różne opinie, lecz teraz... Teraz nasze relacje się znacząco poprawiły, nie mogę o tobie powiedzieć złego słowa, lecz same dobre. Tak trzymaj! :) 

W życiu bym się nie spodziewał, że będę wystawiał Tobie taką opinię, jak widać życie lubi nas zaskakiwać. ;) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...