Jump to content

[Sprzedam] Konto steam, 107 poziom, 161 gier + różne aplikacje.

Recommended Posts

Opis produktu: Konto steam na którym jest 107 poziom, konto od 17 lat. Gry takie jak - Ark, Monster Hunter World + Iceborne (Ogromne DLC bez którego sama gra nie jest aż tak ciekawa), Kingdom Come: Deliverance + 2 DLC (From the ashes oraz treasures of the past) oraz Fechtbuch: The Real Swordfighting behind Kingdom Come, Rainbow Six Siege, Europa Universalis IV, Mount & Blade II: Bannerlord (oraz pozostałe części M&B), Wiedźmin 2/3, The Elder Scrolls Online, Black Desert Online, A Plague Tale: Innocence, Dark Souls III, Rocket League (niedostępny już na steam). Z aplikacji posiadam AppGameKit Classic, GameGuru, Wallpaper Engine, Discord Bot Maker.

Cena produktu: 1,800 PLN (do negocjacji)

Forma płatności: Tylko i wyłącznie przelew

Kontakt: PW forum, steam.
Jeżeli ktoś potrzebuje więcej informacji to proszę o kontakt.
Sprzedaż odbędzie się poprzez allegro, 100% bezpieczeństwa.
image.thumb.png.0aa93b1b163c0f40ce859d70e9599f00.png

13 godzin temu, bekib0y napisał:

Byku nie chciałbym być niemiły, ale mogę Ci śmiało napisać, że ta kwota jest wyssana z palca i za to konto jak ktoś Ci będzie chciał dać 100-150 zeta to będzie cud. 

Nie chce być niemiły ale jak się nie znasz to nie wtykaj tam gdzie nie trzeba noska. Jeżeli takie konto jest dla ciebie warte 100-150 zeta, to ewidentnie sprzedałbyś własny dom za tysiaczka. Wpierw się zapoznaj ze wszystkim -  jakie gry etc. i przyjdź to może rozmowa o cenie będzie miała wtedy sens.

13 minut temu, Options napisał:

Nie chce być niemiły ale jak się nie znasz to nie wtykaj tam gdzie nie trzeba noska. Jeżeli takie konto jest dla ciebie warte 100-150 zeta, to ewidentnie sprzedałbyś własny dom za tysiaczka. Wpierw się zapoznaj ze wszystkim -  jakie gry etc. i przyjdź to może rozmowa o cenie będzie miała wtedy sens.

jeżeli takie konto jest dla Ciebie warte 1800zł, to ewidentnie jesteś typem gościa, który próbowałby wcisnąć komuś kawalerkę w Radomiu za 3 miliony

obaj racji nie macie, no ale już beki jest dużo bliżej :v

7 minut temu, expl0de napisał:

jeżeli takie konto jest dla Ciebie warte 1800zł, to ewidentnie jesteś typem gościa, który próbowałby wcisnąć komuś kawalerkę w Radomiu za 3 miliony

obaj racji nie macie, no ale już beki jest dużo bliżej :v

Oczywiście. Przecież wcale nie napisałem tam "CENA DO NEGOCJACJI" co wcale nie oznacza, że mogę opuścić cenę o X PLN. To raz.

Nie będę w ofercie sprzedaży prowadził dyskusji ogólnie a tym bardziej z kimś, kto w sumie wie na ten temat tyle co przeczytał jakiś wpis na necie (albo i nie, idc).
Zapoznajcie się wpierw z ofertami kont które posiadają jedynie CS:GO z jakimiś skrzynkami i innymi pierdołami. Kwota - nawet 400 zł.
Do sprzedaży konta wlicza się wszystko. Jeżeli za takie konto ktoś by chciał brać 100-150 zł to naprawdę, wysmiałbym go tak jak robię to z wami.
A teraz proszę nie robić spamu ponieważ nie jest to offtop.

1 minutę temu, expl0de napisał:

sprzedałem kilkanaście kont z levelem steam >100 i żadnego z nich polakowi, bo każdy szanujący się seller wie, że na allegro się takich rzeczy nie sprzedaje

więc masz pro tipa

Niesamowite ale nikt nie pytał. Tak mnie to interesuje ile kont sprzedałeś i komu jak moja poranna kupka.

Cena faktycznie, trochę zawyżona. Ale licząc ten 100 lvl przykladowo na steam wychodzi te 300-400 zł, + dobre pare kantów na gierki, Jak się dobrze postarasz to dostaniesz moze te 5 stowek ;) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...