Meke Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nick:Meke Imię:Adam Wiek:22 STEAMID:STEAM_0:1:1701955 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Mam cały czas odpalone forum od 17 do 23 zależy kiedy, raz dłużej raz krócej. Ogólnie jak widać uczęszczam i udzielam się dużo na forum(widać po mojej aktywności) Opisz siebie: Co ja tu mogę pisać. Każdy mnie zna z innego punkty widzenia. Jestem miły pomocny dla innych i staram się żeby życie cs cały czas tętniło czyli zwalczam cziterów Wolne godziny spędzam przed komputerem a przede wszystkim grając w cs 1.6 (go mod ffa) Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja ? A już wyjaśniam. Każdy ban który był skierowany przeze mnie na gracza który czitował był słuszny. Mam pojęcie o tym kto czituję a kto nie. Nie sprawdzam demka w minutę lub dwię tylko jeżeli am zagwoskę to sprawdzam kilka razy to samo żeby mieć 100% pewność, ale żeby nie było, nie jasności nawet te demka bardziej oficjalne sprawdzę 2 raz. Czy miałeś styczność z Amxbans?: W jakimś stopniu miałem ciężko mi opisać ale jak każdy wie, człowiek w życiu wszystkiego się uczy a w szczególności to co chce robić i na co ma chęci i wenę Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę że, w skali od 1/10 takie mocne 7 Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:Tak owszem stare lata na opengl (wh) leisitd reszty nazw nie pamiętam bo bardzo dawno to było (za czasów ns) Kontakt:fb,telefon,steam,gg,ts3,1s2k(forum) Poza wzorem tak wiem że mam vacka na koncie ale już takie konto kiedyś kupiłem, zależało mi tylko na cs 1.6 i tak gram już sporo lat. Naprawdę próbuję bo myślę że się nadam na tą posadę ale zdania są mylne dzakson , SkeR , Nunko and 6 others 1 1 5 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53823-odrzucony-ub-team-cs-16meke/ Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Nethiri , Meke , PlejsyBabciJadzi and 1 other 2 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53823-odrzucony-ub-team-cs-16meke/#findComment-9099553 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts