Jump to content

Recommended Posts

Twój nick:Foxx

Nick gracza, na którego jest skarga: Lalalala ´・ᴗ・` 

SteamID gracz, na którego jest skarga:STEAM_0:0:431487521 

Opis:O to kilka screenów z gry zwroty do mnie typu ,,zamknij morde'' prowokacja oczywiscie admin na serwerze cały czas jest pisze do mnie abym się uspokoił ale to juz w drugiej skardze napisze uważam ze regulamin jest dla wszystkich taki sam

Dowody:Demko z okolic 22-30 -23;00 oraz screeny niech admin c(,,')o rozpisze ja dodam tylko screeny widze ze wystarczy miec znajomosci z administracją aby unikać bana  dla mnie to jest niedorzeczne

https://www25.zippyshare.com/v/5hXW6p61/file.html

Człowieku, sam prowokujesz, sam zaczynasz gatke.. Dostales ode mnie kicka, a mimo tego dalej zaczales. Poszedlem zapalic i mowisz przez mikro z pretensjami, ze lala do Ciebie napisala "zamknij morde". Nie dziwie się jej wcale przez to co Ty grasz i mowisz na srv.. 90% ludzi Cie nie lubi i non stop piszą, aby Cie zbanowac, jestes typem prowokatora, a później się dziwisz, ze ktoś Ci tak powie.. ? Ja nie mam slow na Ciebie człowieku, jakbym mógł byś miał perma już ode mnie.. -.- 

Chłopie , mówisz że chłop wcześniej dostał za nic bana a nazwał mnie mendą i bodajze ze "*uj mi w twarz"  ( jakos tak), powiedzialam ci bo pytales sie za co dostal bana , ze za kulture bo mnie wyzwal , caly czas siedzisz i mowisz ze za nic , nie wiem czego nie zrozumiales, ciebie to sie nawet sluchac juz nie da, sam prowokowales , sam mowiles na mikro , wszystkich umiesz straszyc tylko banami i skargami, a sam  lepszy nie jestes , przyznaje bez bicia powiedzialam "zamknij ryj" moge dostac bana , bo ile mozna bylo go sluchac , spamuje na tym mikro że ludzie maja go dosc , nie przemyslalam ze mam mute :) 

co do tego tematu mogę wnieść coś tutaj bo byłem na sieci akurat może zachowałem się w nie miły sposob przyznam, ale miałem powód co do gościa bo tak naprawde kto o taka głupotę zgłasza kogoś o byle co to tak jak by dzieciakowi zabrał grabki i wiaderko w piaskownicy bezsens poprostu dodam tylko to że gość majac tyle lat co innego jak by byl 13 latkiem wtedy spoko niech zglosi bo dzieci nie rozumieja tyle co juz taki na poziomie czlowiek, ale no zasługuje na takiego bana na czas by przemyslec jak postapił do tego glupio wgl nie da sie tego skomentowac za bardzo bo to jest smieszne Miłego wieczorku :))

@ O l i w k a jeżeli czujesz się przez kogoś prowokowana (choć na demku żadnej prowokacji w Twoją stronę nie słyszałam) to zgłaszasz to adminowi, jeżeli ktoś nadużywa mikro to go mutujesz lub również zgłaszasz adminowi. Za swój tekst otrzymasz oczywiście bana, bo nie widzę tu żadnego usprawiedliwienia na takie odzywki do kogokolwiek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...