Dranzer Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Witajcie Forumowicze! Pora na kolejne Q&A na naszej sieci!! Powitajcie @ Roland - admina DD2#1 (cs 1.6) Macie okazję, by lepiej go poznać, więc zadajcie mu MASĘ pytań!! ZAPRASZAMY!! [ZASADY] Roland 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53604-qa-roland/ Share on other sites More sharing options...
Apple Daddy ? Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ekhm ok to zaczynamy :3 1.Zkąt pomysł na nick? 2.Jaki jest twój kierunek zawodowy jeśli go masz? 3.Jak spędziłeś święta mam nadzieje że dobrze? 4.Cieszysz się z tego Q&A? 5.Jak tam życie idzie w dobrą stronę? 6.Wolisz noc czy dzień? 7.Pijesz alkohol? 8.Jeśli tak miałeś kiedyś sytuacje że nic po nim nie pamiętałeś? 9.Ulubiony typ muzyki? 10.W jaki gry grasz oprócz cs? 11.Łatwo cię wyprowadzić z równowagi? 12.Umiesz gotować? 13.Jeśli tak to jakie jest twoje popisowe danie? 14.Masz jakąś fobie? 15.Strach z dzieciństwa? 16.Boisz się krwi? 17.Oddawałeś kiedyś krew? 18.Gdy przytrafia ci się coś złego poddajesz się czy wstajesz i idziesz przed siebie? 19.Wolisz być w centrum zamieszania czy mieć spokój? 20.Złamałeś kiedyś kość swoją oczywiście? 21.Jakiej lekcji w szkolę najbardziej nie lubiłeś? 22.Co sądzisz o forum? 23.Masz osobę której nie znosisz ale jesteś dla niej miły bo tak wypada? 24.Chodziłeś/Chodzisz na wieczorne spacery? 25.Uprawiasz jakiś sport? 26.Masz jakieś hobby? 27.Ulubiona cytat? 28.Jakiego warzywa nie znosisz? 29.Ulubiony gatunek filmowy? 30.Sądzisz że lepiej trzymać w sobie emocje czy wyrzucić je z siebie? 31.Masz prawdziwego przyjaciela? 32.Oszukał cię ktoś kiedyś? 33.Jesteś typem osoby która mówi co myśli? 34.Masz jakieś zwierzątko? 35.Masz jakiś cel w życiu? 36.Chciał byś wiedzieć co myślą o tobie ludzie? 37.Ulubiona gra drużynowa? 38.Masz w czymś swój rekord z którego jesteś dumny? 39.Patrzysz na życie przyszłościowo? 40.Masz plan czy bardziej taktykę co będzie to będzie? 41.Lubisz jabłka ?? 42.Zasadzisz kiedyś jabłonkę? 43.Idziesz za duchem czasu? 44.Boisz się śmierci? 45.Jesteś jedynakiem? 46.Masz prawo jazdy? 47.Wymarzona praca? 48.Jak tam ci dzień mija? 49.Lubisz ludzi? 50.Co sądzisz o moich pytaniach? Dranzer and Roland 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53604-qa-roland/#findComment-385135 Share on other sites More sharing options...
Roland Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 17 minut temu, Apple Daddy ? napisał: Ekhm ok to zaczynamy :3 1.Zkąt pomysł na nick? To moje imię 2.Jaki jest twój kierunek zawodowy jeśli go masz? Technik pojazdów samochodowych 3.Jak spędziłeś święta mam nadzieje że dobrze? Bardzo dobrze 4.Cieszysz się z tego Q&A? Cieszę sie, że mogłem odpowiedzieć na Twoje pytania, w prost nie mogłem się ich doczekać 5.Jak tam życie idzie w dobrą stronę? W bardzo złą XDDD ( @ Oleczka. i @ Profesorrbędą wiedzieli chyba o co mi chodzi ) 6.Wolisz noc czy dzień? Noccccccccc 7.Pijesz alkohol? Jam jest abstynent 8.Jeśli tak miałeś kiedyś sytuacje że nic po nim nie pamiętałeś? Nope 9.Ulubiony typ muzyki? Każdej muzyki słucham, nie mam ulubionego typu ani znienawidzonego 10.W jaki gry grasz oprócz cs? World of Tanks 11.Łatwo cię wyprowadzić z równowagi? Tylko niemiły @ Donek ツto potrafi. 12.Umiesz gotować? Tak, nawet placki piekłem na te święta! 13.Jeśli tak to jakie jest twoje popisowe danie? Zupka chińska z pizzą guseppe kebabową 14.Masz jakąś fobie? Co miesiąc od 1 do 9 boję się przykładać kartę do terminala. 15.Strach z dzieciństwa? Cykałem się pająków i ciemności 16.Boisz się krwi? Noooope 17.Oddawałeś kiedyś krew? Niestety zdrówko nie pozwala 18.Gdy przytrafia ci się coś złego poddajesz się czy wstajesz i idziesz przed siebie? "Robię krok w tył by zrobić dwa do przodu" 19.Wolisz być w centrum zamieszania czy mieć spokój? Święty spokój 20.Złamałeś kiedyś kość swoją oczywiście? Nigdy 21.Jakiej lekcji w szkolę najbardziej nie lubiłeś? Języka polskiego 22.Co sądzisz o forum? No giiit cnie 23.Masz osobę której nie znosisz ale jesteś dla niej miły bo tak wypada? Oj taaaak, np. @ Donek ツ@ Destiny ;] haha 24.Chodziłeś/Chodzisz na wieczorne spacery? Ostatnio rzadko :< 25.Uprawiasz jakiś sport? Oj tak byczku #Volleyball 26.Masz jakieś hobby? Sport, przecież wywiad czytałeś nie? 27.Ulubiona cytat? "Każdy żyje, wierząc w to, co wie, oraz w to, czego doznaje. Sumę tych doświadczeń zwie rzeczywistością, lecz wiedza i poznawanie to pojęcia ulotne. Mogą okazać się niczym więcej jak tylko ułudą, iluzją wykreowanego świata. Może każdy żyje w takim świecie, jaki sobie wykreował." 28.Jakiego warzywa nie znosisz? Buraka czerwonego 29.Ulubiony gatunek filmowy? Sci-Fi 30.Sądzisz że lepiej trzymać w sobie emocje czy wyrzucić je z siebie? Ja tam wole trzymać je w sobie 31.Masz prawdziwego przyjaciela? Masz 32.Oszukał cię ktoś kiedyś? Jabuuuszko, no weeeź 33.Jesteś typem osoby która mówi co myśli? Tak 34.Masz jakieś zwierzątko? Masz dwa pieski i 9 kur XD 35.Masz jakiś cel w życiu? No jakiś tam mam, daleko jednak do tego 36.Chciał byś wiedzieć co myślą o tobie ludzie? Nie bardzo mnie interesuje zdanie innych o mnie, jeżeli czyjaś opinia będzie mnie interesowała to zapytam. @ Apple Daddy ?co o mnie myślisz? :> 37.Ulubiona gra drużynowa? CS 1.6 38.Masz w czymś swój rekord z którego jesteś dumny? Rekord szkoły w bieganiu XDDDDDDD 39.Patrzysz na życie przyszłościowo? Staram się 40.Masz plan czy bardziej taktykę co będzie to będzie? co będzie to będzie 41.Lubisz jabłka ?? Koooocham 42.Zasadzisz kiedyś jabłonkę? Mam smutną historię dla Ciebie, babcia kiedyś posadziła 3 jabłonki, nie wiedziałem co to jest i zakończyłem ich żywot zbyt szybko :< 43.Idziesz za duchem czasu? NIE 44.Boisz się śmierci? NIE 45.Jesteś jedynakiem? TAK 46.Masz prawo jazdy? TAK 47.Wymarzona praca? Nauczyciel Wychowania fizycznego 48.Jak tam ci dzień mija? A leci, wolne miałem, także elegancko 49.Lubisz ludzi? Nie 50.Co sądzisz o moich pytaniach? 10/10 co się głupio pytasz Dranzer , Aidan , Donek ツ and 1 other 1 1 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53604-qa-roland/#findComment-385136 Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 1. Z kim byś chciał zagrać 1 vs 1 w cs? 2. Cs 1.6 czy Go? 3. Pracujesz u @ Victoria? 4. Jak ci minął sylwester? 5. Ulubiony kolor? 6. Jak ci się pracuję z administracją serwera DD2#1 ? 7. Jeśli miałbyś mieć admina prócz #1 to jaki byś wybrał serwer? 8. Jaki język lubisz niemiecki czy angielski? 9. Czy pojawił się już u ciebie śnieg? 10. Kto cię najbardziej rozśmiesza z forum? 11. Pepsi czy Cola? 12. Kiedy wbijesz na kalambury do @ Dranzer? 13. Masz jakieś ulubione danie? 14. Pizza czy kebab / Tortiila? 15. Chciałbyś żeby ktoś wrócił na sieć bądz na jakieś stanowisko? Jeśli tak to kto? 16. Oglądasz Stand - uperów? Jeśli tak, to kogo lubisz najbardziej? 17. Czego najbardziej nie lubisz robić? 18. Jeśli miałbyś zagrać w inną grę niż cs 1.6 lub world of tanks, to jaką byś wybrał? 19. Ulubiona mapka w cs prócz DD2? 20. Czemu uważasz, że jestem niemiły? 21. Dwa słowa opisujące ciebie? 22. Jeśli oglądałeś jakiś horror i zaciekawił cię, to jaki ma tytuł? 23. W jakiej drużynie lepiej ci się gra Ct czy TT? 24. Masz jakąś nutkę która opisuję ciebie? 25. Według ciebie kto jest najlepszym graczem dd2#1? 26. Ulubiony owoc? 27. Jak oceniasz pracę redakcji? Dają radę czy brakuję czegoś? 28. Co cię skłoniło do gry w cs 1.6? 29. Lubisz pingwiny? 30. Bardziej wolisz używać teamspeak czy discorda? 31. Twoja ulubiona marka samochodu? 32. Jeśli mógłbyś spotkać się z sławną osobą, to kogo byś wybrał? 33. Ulubiona bajka z dzieciństwa? 34. McDonald czy KFC? 35. Kibicujesz dziś Polakom w TCS? Victoria , besty and Dranzer 1 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53604-qa-roland/#findComment-386488 Share on other sites More sharing options...
Roland Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Godzinę temu, Donek ツ napisał: 1. Z kim byś chciał zagrać 1 vs 1 w cs? z @ Czarna. 2. Cs 1.6 czy Go? Stary dobry 1.6 3. Pracujesz u @ Victoria? Nie, nie, nie i jeszcze raz NIEEEEEEE 4. Jak ci minął sylwester? a miło, miło. naprułem się winem 10% 5. Ulubiony kolor? Czerwony 6. Jak ci się pracuję z administracją serwera DD2#1 ? a no naajs najs 7. Jeśli miałbyś mieć admina prócz #1 to jaki byś wybrał serwer? No na Twoim koteczku 8. Jaki język lubisz niemiecki czy angielski? żodyn 9. Czy pojawił się już u ciebie śnieg? Nope 10. Kto cię najbardziej rozśmiesza z forum? @ Azur. ♰♚ 11. Pepsi czy Cola? Pepsi 12. Kiedy wbijesz na kalambury do @ Dranzer? Nie, bo mnie nie chce. 13. Masz jakieś ulubione danie? Comber z królika 14. Pizza czy kebab / Tortiila? picccca 15. Chciałbyś żeby ktoś wrócił na sieć bądz na jakieś stanowisko? Jeśli tak to kto? yy @ Kapeel do nas na #1 16. Oglądasz Stand - uperów? Jeśli tak, to kogo lubisz najbardziej? Mateusz Socha 17. Czego najbardziej nie lubisz robić? grać w kalambury z @ Dranzer 18. Jeśli miałbyś zagrać w inną grę niż cs 1.6 lub world of tanks, to jaką byś wybrał? Lefta XD 19. Ulubiona mapka w cs prócz DD2? mirage 20. Czemu uważasz, że jestem niemiły? No bo mi dokuczasz loooool 21. Dwa słowa opisujące ciebie? uparty, BARDZO MIŁY cnie 22. Jeśli oglądałeś jakiś horror i zaciekawił cię, to jaki ma tytuł? zaciekawił to żoden, jednym z pierwszych które oglądałem była obecność i tak troche sie cykałem. 23. W jakiej drużynie lepiej ci się gra Ct czy TT? rasze terro z @ anna 24. Masz jakąś nutkę która opisuję ciebie? nie mam :< 25. Według ciebie kto jest najlepszym graczem dd2#1? tylko @ o.- 26. Ulubiony owoc? jabłko 27. Jak oceniasz pracę redakcji? Dają radę czy brakuję czegoś? Nie brakuje, dobrze, że @ Profesorr jest 28. Co cię skłoniło do gry w cs 1.6? oooo ktoś tu mojego wywiadu nie czytał ;D 29. Lubisz pingwiny? Lubię 30. Bardziej wolisz używać teamspeak czy discorda? Obojętne. 31. Twoja ulubiona marka samochodu? Audi 32. Jeśli mógłbyś spotkać się z sławną osobą, to kogo byś wybrał? z Maciejem Janowskim (żużlowiec dla tych którzy nie wiedzą ) 33. Ulubiona bajka z dzieciństwa? smerfy 34. McDonald czy KFC? KFC 35. Kibicujesz dziś Polakom w TCS? no a jak! Kamil do boju! NA NICH rzanetka and Donek ツ 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53604-qa-roland/#findComment-386499 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts